Jandarmeria a instalat dube pentru a-i impiedica pe liderii UE sa-i vada pe protestatari. Numai in statele totalitare se intampla asa ceva

news

Mii de protestatari s-au reunit in preajma Ateneului Roman cu ocazia ceremoniei oficiale de lansare a Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene. Cei prezenti la fata locului anunta ca jandarmeria si-a instalat dubele in asa fel incat oficialii UE sa nu ii vada pe protestatari.

Protestatarii scandeaza „PSD, ciuma rosie”, „Europa, Europa”, „Analfabeta, analfabeta”. Jandarmeria incearca sa acopere mitingul si mesajele protestatarilor postand dubele intre Ateneu si manifestanti, astfel incat acestia sa nu fie vazuti de liderii UE.

Presedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker, al Parlamentului European Antonio Tajani si al Consiliului European Donald Tusk vor fi, incepand de joi la Bucuresti, cu ocazia inaugurarii Presedintiei Consiliului UE preluata de Romania de la 1 ianuarie.

Presedintia rotativa a Consiliului UE preluata de Romania va debuta, joi, cu o ceremonie de deschidere si un concert inaugural la Ateneul Roman. De la ora 20.00 vor sustine discursuri de deschidere presedintele Klaus Iohannis, premierul Viorica Dancila, Calin Popescu Tariceanu, presedintele PE Antonio Tajani, presedintele Consiliului European Donald Tusk si presedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker.

Foto: hotnews.ro

Mai mult despre: ,

Comentarii: