Jandarmeria Romana vine cu scuze si se face de ras: Caii au fost provocati. Reactie: Era omul vostru!

news

Jandarmeria Romana cauta sa acuze tot protestatarii #rezist pentru ca unii dintre acestia au fost loviti de caii cu care jandarmii au flancat protestul. Pe pagina de Facebook a institutiei au fost postate imagini video cu un barbat care atinge un cal. Mesajul explicativ acuza ca unii protestatari au provocat caii.

Cu caii ce-ati avut?”…”domnule, domnilor”…care ati inteles sa va exprimati libertatea de expresie lovind cu pumnii un animal sau folosind argumente „luminoase” in ochii cailor, in incercarea “nobila” de a obtine o reactie violenta din partea animalului, dar el bland, intelept si bine antrenat, a ales sa confirme un vechi proverb, care spune ca „Dumnezeu nu a lasat caii sa vorbeasca pentru a nu pune oamenii in dificultate.”

Jandarmeria Romana va solicita sprijinul pentru identificarea si tragerea la raspundere conform legii, a acestor “domni”care au lovit caii si i-au agresat, intr-o incercare poate, de a da un alt sens unei manifestatii pasnice, care s-a desfasurat fara incidente. Daca ii recunoasteti sau aveti imagini, va rugam sa le transmiteti pe adresa de e-mail jandarmerie@mai.gov.ro sau pe mesageria paginii de facebook a Jandarmeriei Romane, se arata in mesajul de pe Facebook al Jandarmeriei Romane.

Publicul nu a acceptat acest argument si foarte multi dintre cei care au comentat postarea au raspuns ca nu trebuia Jandarmeria sa apropie caii atat de mult de protestatari.

”Din filmare se vede clar ca dvs ati intrat cu caii in multime, absolut nemotivat. Se vede clar ca un singur cetatean, unul singur, a facut un gest spre cal, dar animalul n-a parut deranjat, eu banuiesc ca nici nu a fost atins. Se vede ca stroboscopul laser era deja in functiune, iar jandarmul calare s-a dus spre cel care il folosea. Postarea dvs, dincolo de tonul patetic si neprofesionist, este cu totul disproportionata fata de evenimente si urmareste sa ascunda agresivitatea de care ati dat dovada. E rusinos ca ati pus militarii in slujba unui regim condus de un condamnat penal, dezonorati uniforma pe care o purtati”, a raspuns jurnalistul Mircea Marian.

Unul dintre protestatarii #rezist cnoscuti, Sandi Matei, a spus ca a barbatul care a atinc calul este, de fapt, Jandarm: ”Nu fiti ipoctiti. Pe acel om il stiti foarte bine, este omul vostru. Eu personal l-am identificat Jandarmilor de la Dialog”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: