Jandarmeria, transformata in avocatul lui Bacalbasa. Institutia a depus plangere penala la Politie

news

Jandarmeria Bucuresti a depus, la Sectia 17 de Politie, acte de sesizare sub aspectul infractiunii de loviri si alte violente pe numele agresorului care l-a bruscat miercuri, in Parcul Izvor, pe deputatul PSD, Nicolae Bacalbasa.

Actele de sesizare intocmite de catre Directia Generala a Jandarmeriei Municipiului Bucuresti au fost inaintate Sectiei 17 din cadrul Politiei Capitalei pentru continuarea cercetarilor. Protestatarul risca o pedeapsa de trei luni de inchisoare sau amenda.

Bacalbasa anuntase deja ca va face plangere penala impotruva celor care l-au agresat.

Deputatul PSD Nicolae Bacalbasa a fost bruscat si huiduit, miercuri, de catre protestarii care se aflau in fata Palatului Parlamentului, acesta avand nevoie de protectia jandarmilor prezenti la manifestare, pentru a traversa in siguranta parcul Izvor.

Protestarii care se aflau, miercuri, in fata Palatului Parlamentului, l-au surprins pe deputatul Nicolae Bacalbasa in timp ce iesea din institutie si l-au huiduit. De asemenea, acestia l-au bruscat si i-au adresat numeroase jigniri. Nicolae Bacalbasa a avut nevoie de protectia jandarmilor, pentru a putea traversa in siguranta parcul Izvor si pentru a ajunge la statia de metrou.

Cel care l-a agresat pe deputat a fost condus de jandarmi catre duba acestora, pentru a fi dus la politie.

„Nu scapati!”, ”Comunistule!”, „Hotii!”, sunt doar cateva dintre lozincile pe care protestarii i le-au adresat lui Bacalbasa.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: