Jandarmerita: ”Fratilor, unde dracu’ m-ati dus!”. Noi dovezi ale manipularii uriase puse la cale de PSD si Jandarmerie

news

Jandarmerita Stefania a fost filmata de reporterii de la Libertatea la foarte scurt timp dupa ce a fost agresata de huligani in Piata Victoriei. Ea se deplasa pe picioarele ei, mai mult, era foarte nervoasa pe colegii din Jandarmerie. Propaganda PSD a anuntat apoi ca ea ar fi pe moarte.

Tanara merge pe picioare, flancata de doi colegi jandarmi si protejata cu un scut, iar cand ies din multime, le spune: ”Fratilor, unde dracu’ m-ati dus!”. Filmarea a fost facuta la ora 23:14, la trei minute de la ordinul de interventie dat de prefectul Capitalei. Stefania a fost batuta in jurul orei 23:00.

Si fotograful Catalin Georgescu a publicat pe Facebook imagini cu jandarmerita, la scurt timp dupa ce a ajuns alaturi de colegii ei.

„Avem o colega care a fost batuta cu bestialitate. La acest moment, are o suspiciune serioasa de ruptura de coloana cervicala, cu riscul de a ramane paralizata. Aproape ca sunt bulversat de ce am vazut. Mi-a fost greu sa privesc imaginile acelea. Nu incerc sa emotionez pe nimeni, dar va transmit un sentiment absolut uman si firesc”, a declarat apoi la B1 TV purtatorul de cuvant al Jandarmerie Romane, Marius Militaru.

Antena 3 a titrat, dupa scurt timp, ca jandarmerita este pe moarte.

Comentarii: