news

Jandarmi atacati cu bate si rangi de romi care refuza sa respecte ordonantele militare. Un jandarm a fost ranit

O patrula de la Gruparea Mobila de Jandarmi Brasov a fost atacata in cartierul de romi din comuna Teliu, judetul Brasov. Un jandarm a fost ranit in altercatie, iar masina cu care echipajul se deplasa a fost vandalizata, scrie Brasov Stiri.

Echipajul intrase in cartierul de romi sa verifice daca sunt respectate restrictiile impuse prin Ordonanta Militara. La un moment dat, romii s-au napustit asupra echipajului cu bate si rangi lovind in masina.

Jandarmii au iesit in incercarea de a-i linisti pe atacatori. Unul dintre romi a aruncat cu un bolovan ranindu-l la picior pe unul dintre jandarmi. Membrii Gruparii Mobile au cerut intariri.

La fata locului au fost deplasate efective sporite de la Inspectoratul de Jandarmi Judetean Brasov si mai multi politisti.

Se fac cercetari pentru distrugere si ultraj.

Primarul localitatii Teliu a atras atentia inca de saptamana trecuta ca are probleme cu romii, care l-au amenintat ca-i vor incendia cladirea primariei daca nu le da de mancare. Este vorba despre cateva familii intoarse de la cersit din Marea Britanie si Germania si care nu au respectat regimul de autoizolare si s-au dus la primarie sa-i ceara primarului de mancare.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Georgia sugereaza ca ar putea anula legea „agentilor straini” in schimbul unui pachet de sprijin economic si de securitate de la Washington

Legea „agentilor straini” care a scos sute de mii de oameni pe strazile din Tbilisi,…

9 ore ago

Micile state insulare saluta decizia Tribunalului International pentru Dreptul Marii: Gazele cu efect de sera constituie poluare marina

Tribunalul International pentru Dreptul Marii a decis, marti, ca gazele cu efect de sera constituie…

9 ore ago

Spania isi recheama permanent ambasadorul din Argentina. Presedintele sud-american Milei reactioneaza: „Tampeniile unui socialist arogant”

Spania a anuntat ca isi retrage definitiv ambasadorul din Argentina ca urmare a disputei diplomatice…

9 ore ago

Israelul da inapoi in privinta confiscarii echipamentul de transmisiune live ale Associated Press

Autoritatile israeliene au confiscat marti o camera si echipamentul de transmisiune video ale Associated Press,…

9 ore ago

Site-ul presedintiei Macedoniei de Nord a eliminat numele constitutional al tarii, revenind la abrevierea MK sau simplu, Macedonia

Site-ul oficial al presedintiei Macedoniei de Nord a eliminat referintele la numele constitutional al tarii…

9 ore ago