„Jandarmi deghizati in protestatari #Rezist vor comite acte de violenta si vandalism”. Provocari la mitingul PSD din Bucuresti, avertismentul lui Oreste Teodorescu

politica

Realizatorul TV Oreste Teodorescu afirma ca PSD intentioneaza sa se foloseasac de interlopi si jandarmi deghizati pentru a crea diversiuni in timpul mitingului pe care il va organiza in Piata Victoriei.

„Ii sfatuiesc pe protestarii Miscarii #rezist sa nu raspunda provocarilor venite din foarte multe si oculte directii de a participa la vreo contramanifestatie, sambata pe 9 Iunie.

Am informatii sustinute ca interlopi eliberati din inchisoare si jandarmi deghizati in protestatari, purtand insemnele si simbolurile #rezist vor comite acte de violenta si vandalism care sa justifice interzicerea miscarilor de protest, pasnice si cu spirit civic dezvoltat !”, a scris Oreste Teodorescu pe Facebook.

Oreste Teodorescu a fost primul care a dat publicitatii planul de masuri al PSD privind mitingul din Bucuresti.

Mai multi protestatari #Rezist au anuntat ca intetioneaza sa ocupe Piata Victoriei inainte de sosirea pesedistilor.

„Romani, nu va lasati calcati in picioare de ciuma rosie. Este dreptul nostru legal sa protestam sambata in piata. Veniti din toata tara si Ocupati Piata Victoriei! Nu va fie teama! Protestul este legal, notificat la Jandarmerie.

Va rugam sa distribuiti masiv acest eveniment, in grupuri si pe paginile dumneavoastra. Iar sambata, ne vedem in piata!”, se afirma pe pagina Ziua “Z” – Ocupam Piata Victoriei!

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Mai mult despre: , ,

Comentarii: