Jandarmii le-au confiscat brosurile protestatarilor #rezist de la Arcul de Triumf. In schimb, pesedistii n-au avut probleme sa-si afiseze pancartele la parada – Video

news

Activisti de la Rezistenta TV informeaza ca jandarmii aflati in zona Arcului de Triumf i-au perchezitionat si le-au confiscat brosurile in care militau pentru retragerea legilor justitiei.  

Protestatarii planuiau sa ia atitudine fata de eventuala prezenta la ceremonii a penalilor Dragnea si Tariceanu. Potrivit Rezistenta TV, Jandarmeria a golit rucsacul celui care a filmat din Piata, pentru ca „nu avem voie sa le avem in rucsac”.

„Pe 1 decembrie nu dorim politicieni cu probleme penale sa participe la Parada Militara de Ziua Nationala a Romaniei din Bucuresti! Nu va acceptam la aceasta zi speciala pentru Romania! Veti fi huiduiti de romanii care muncesc pentru tara! Voi ati furat si ati distrus tara! Voi veti plati!”, anuntasera anterior protestatarii.

In schimb, mii de membri ai PSD n0au avut probleme sa isi afiseze bannere si pancarte de sustinere a partidului. Acestia au fost adusi cu 50 de autocare din judetele din sudul Romaniei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: