politica

Jandarmii provoaca protestatarii, au folosit gaze lacrimogene. Sapte persoane au nevoie de interventii medicale – Video

Participantii la mitingul Diasporei au rupt gardurile de protectie instalate de fortele de ordine in Piata Victoriei si au ajuns pana la gardul Palatului Victoria, existand incidente cu jandarmii. In acest moment, circulatia in Piata Victoriei este blocata in totalitate.

Cateva mii de protestatari se afla in acest moment in fata Palatului Victoriei.

In jurul orei 16.00, participantii la mitingul Diasporei au rupt gardurile de protectie instalate de fortele de ordine in Piata Victoriei si au ajuns pana la gardul Palatului Victoria, existand incidente cu jandarmii.

O parte dintre protestatari au rupt gardurile instalate de jandarmi si au alergat spre Palatul Victoria, ajungand pana in fata cladirii, unde cativa dintre ei au aruncat cu sticle.

Sapte protestatari, prezenti in Piata Victoriei, au avut nevoie de interventia medicilor, dupa ce li s-a facut rau. De asemenea, jandarmii au folosit gazele lacrimogene, dupa ce protestatarii au aruncat cu obiecte in fortele de ordine.

Mai multi protestatari au fost scosi cu targa din multime, dupa ce li s-a facut rau, martorii declarand ca gazele lacrimogene folosite de catre jandarmi ar fi cauza. Din cauza acesor sprayuri, si unui cameraman al unei televiziuni i s-a facut rau.

Jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogenec si au reusit sa impinga multimea din fata sediului Palatului Victoria, inspre locul de desfasurare a manifestatiei.

In acest moment, circulatia in Piata Victoriei – unde se afla cateva sute de protestatari – este blocata in totalitate. Oamenii huiduie si sufla in vuvuzele.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Coruptie la Bacau. Un functionar a lesinat cand a vazut mascatii, el tocmai incasa o spaga de 4.000 de euro

Un angajat al Primariei Bacau a fost prins in flagrant in timp ce incasa o…

2 ore ago

Medvedev ameninta ca Marea Britanie va primi un raspuns cu „munitie speciala”: „Un anumit domn Cameron a cerut ca lupta cu Putin sa fie pana la capat”

Fostul presedinte rus Dmitri Medvedev a avertizat vineri tarile Organizatiei Tratatului Atlanticului de Nord (NATO)…

13 minute ago

Cei trei criminali de la Hotel Belmont, eliberati din arestul preventiv. Curtea de Apel Ploiesti a decis sa ii trimita in arest la domiciliu

Cei trei barbati inculpati in cazul omorului care a avut loc in februarie la un…

3 ore ago

Suedia, dispusa sa accepte arme nucleare pe teritoriul ei in caz de razboi. Polonia a anuntat deja ca si ea doreste sa primeasca arme nucleare

Prim-ministrul suedez Ulf Kristersson s-a declarat luni deschis desfasurarii de arme nucleare in Suedia pe…

2 ore ago

Lavrov: „Rusia este pregatita daca Occidentul vrea sa lupte pentru Ucraina”

Daca Occidentul doreste sa lupte pentru Ucraina pe campul de lupta, Rusia este pregatita pentru…

2 ore ago