Jandarmul care l-a lovit pe Malin Bot si-a batut apoi joc de handicapul lui Marian Morosanu. Acesta are un defect de vorbire dupa ce a fost batut de mineri

news

Jandarmul Ionut Cladoveanu, care l-a agresat, marti, pe Malin Bot chiar in sediul Judecatoriei Sectorului 1, si-a batut apoi joc de defectul de vorbire al protestatarului Marian Morosanu. Acesta ii reprosa agresiunea la adresa lui Bot.

Morosanu l-a asteptat pe jandarm in fata Judecatoriei, pentru a-i spune ca este rusinos ce a facut. Jandarmul, care face parte din echipa „Dialog” a Jandarmeriei Romane, a gasit de cuviinta sa isi bata joc de handicapul lui Morosanu.

„Acesta este agresorul care a dat in Malin de fata cu mine. Cum va permiteti sa fiti un golan? Ati lovit un om. Nu va esti rusine? Esti un golan”, i-a spus Morosanu.

„Vorbeste pe litere ca nu te inteleg. Vorbeste ca sa te inteleg”, a replicat jandarmul, batandu-si joc de defectul de vorbire al lui Morosanu.

Morosanu are acest defect de vorbire in urma batailor incasate de la mineri in iunie 1990.

Citeste si: Malin Bot, batut chiar in sediul Judecatoriei de unul dintre jandarmii din 10 august: „M-a lovit cu pumnul in gat” – Video

Cine este Marian Morosanu „Ceausescu”

Marian Morasanu „Ceausescu” este insa unul dintre cei mai curajosi oameni care au iesit in strada, in decembrie 1989, pentru a alunga dictatura comunista.  Sorin Rosca Stanescu, acum sustinator al lui Dragnea, a spus ca Marian Morosanu a fost „primul tanar care a intrat in Comitetul Central, deschizand practic portile cladirii pentru alungarea lui Ceausescu”.

Morosanu a fost activ si in timpul protestelor din Piata Universitatii din 1990. El a fost prins de minerii adusi de Ion Iliescu la Bucuresti si a fost batut atat de rau incat a ramas pana acum cu un defect de vorbire.

Morosanu a fost arestat dupa Mineriada din 13-15 iunie.

„Cand am intrat in greva foamei la Jilava, mi-au aratat acuzatiile si mandatul de arestare. Incadrarea mea era la maximum 15 ani pentru subminarea economiei nationale. Pe spatele mandatului scria: ‘A nu fi lasat liber. Reprezinta un foarte mare pericol social’. Ulterior, incadrarea a fost schimbata in infractiune de ultraj, de distrugere si de patrundere frauduloasa intr-o institutie publica. Ulterior am fost judecat in stare de libertate si condamnat la 1 an si 8 luni de inchisoare cu suspendare”, spunea Morosanu pentru Ziarul Ring.

Marian Morosanu are acum varsta de 50 de ani si este in continuare foarte activ, participand la numeroase proteste impotriva PSD.

Mai mult despre: ,

Comentarii: