Jeremy Clarkson a INJURAT si Romania. Vezi ce spunea despre tara noastra

news

Jeremy Clarkson, proaspat suspendat de BBC din emisiunea „Top Gear” pentru comportament inadecvat, a avut remarci jignitoare si la adresa Romaniei.

Primele referiri jignitoare la adresa tarii noastre le-a avut in 2009. Intr-o emisiune „Top Gear” filmata intr-o zona rurrala de la noi, el a spus ca Romania este „tara lui Borat„. „Port palaria asta ca tiganii sa creada ca sunt de-al lor. Mi s-a spus ca ei pot fi violenti daca nu le palce cum arati„, a insistat Clarkson, citat de The Daily Telegraph.

Romania a reactionat prin vocea ambasadorului, Ion Jinga, care s-a declarat „surprins si dezamagit” de spusele vedetei britanice.

In 2013, Clarkson a revenit cu ironii la adresa romanilor, pe care ii considera rupti de civilizatie. „Le va fi greu sa se integreze in UE. Daca vor incerca sa-si plateasca cumparaturile la magazin cu o gasca si cateva lemne de foc, cu siguranta oamenii ii vor arata cu degetul si vor rade pe seama lor„, a scris Clarkson intr-un articol pentru The Sunday Times.

El mai spunea ca Romania este o tara frumoasa, dar are localitati pe care insusi Iisus le-ar considera inapoiate.

BBC a anuntat astazi ca l-a suspendat pe  prezentatorul Jeremy Clarkson, starul „Top Gear”, pe fondul unei dispute violente a acestuia cu un producator. Emisiunea programata duminica nu se va mai difuza.

„Dupa o altercatie cu un producator BBC, Jeremy Clarkson a fost suspendat pana la finalizarea unei investigatii. Nimeni altcineva nu a fost suspendat. Top Gear nu va fi difuzata in aceasta duminica. BBC nu va face niciun alt comentariu in acest moment”, se spune intr-un comunicat difuzat de BBC.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: