Jeremy Clarkson, dat afara in mod OFICIAL. O BLONDA i-ar putea lua locul – foto

news

Conducerea BBC a anuntat joi ca nu va mai reinnoi contractul lui Jeremy Clarkson pentru „Top Gear”. Marea dezbatere de acum din Marea Britanie este cine va fi in prezentatorul principal al emisiunii.

„Nu mi-a fost usor, dar o linie a fost depasita si putem sa trecem cu vederea la ce s-a intamplat de aceasta data. Va anunt cu mare regret ca nu vom prelungi contractul lui Jeremy Clarkson la finalul acestei luni. Am luat aceasta decizie dupa ce m-am intalnit atat cu Jeremy cat si cu Oisin Tymon (producatorul lovit de Clarkson)”, a anuntat Tony Hall, directorul BBC, pe site-ul oficial.

Emisiunea Top Gear va ramane in continuare in grila BBC, chiar daca Richard Hammond si James May au anuntat ca nu vor sa ramana la BBC daca Jeremy Clarkson va fi concendiat.

„Cautam in acest moment sa reinoim Top Gear pentru 2016. Va fi o provocare foarte mare, nu avem cum sa negam asta. Le-am cerut producatorilor sa caute cele mai bune solutii in urmatorele luni. Le-am cerut sa gaseasca si o solutie pentru a putea difuza ultimele trei episoade nedifuzate din seria actuala”, a mai spus seful BBC.

Cine i-ar putea lua locul lui Clarkson

Presa britanica vantura mai multe variante despre cine ar putea sa il inlocuiasca pe Jeremy Clarkson. Casele de pariuri il clasau, pana de curand,  cu cele mai mari sanse de reusita pe DJ-ul Chris Evans. Insa acesta a declarat ca nu este interesat, scrie The Guardian.

ChrisEvans

O alta varianta luata in considerare de BBC este sa aduca o femeie. Casa de pariuri Ladbrokes o claseaza cu cele mai mari sanse de reusita pe supermodelul Jodie Kidd.

kidd

In ce-l priveste pe Jeremy Clarkson, se pare ca acesta va lucra in continuare pentru Netflix, cei care au lansat seriale de succes precum „Breaking Bad”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: