JIHAD la Antena 3 impotriva ambasadorului SUA. Acuzat de PROSTIE si lipsa de civilizatie

news

Dupa o tacere de aproximativ patru ore, Antena 3 a avut o prima reactie fata de declaratiile ambasadorului SUA in Romania legate de scandalul cu ANAF. Realizatorul Radu Tudor l-a atacat violent pe ambasador, despre care a spus ca vorbeste ” despre aceeasi intoxicare pe care o mesteca toata propaganda basista”.

„Sunt profund dezamagit de mesajul pe care il trimite ambasada SUA. Eu credeam ca diplomatii americani la Bucuresti sunt civilizati. Vorbesc si ei despre aceeasi intoxicare pe care o mesteca toata propaganda basista. Ambasada americana poate a citit numai propaganda basista.

Nu exista o hotarare judecatoreasca in privinta Antena 3, dar poate o sa apara pe site-ul ambasadei SUA.

Termenul cu bunuri furate este nepotrivit, incalca cutumele diplomatice. Aceste cladiri nu au nicio legatura cu privatizarea ICA. Vom urmari site-ul ambasadei SUA poate o sa apara hotararea judecatoreasca.

Nu stiu ce intelege ambasada SUA din realitatile romanesti. Aceste cladiri nu sunt furate de la poporul roman, ci au fost cumparate de buna credinta.

Eu personal am cunoscut diplomati americani care inainte de a transmite un mesaj se consultau si cu partea vatamata. Acum acest obicei este suspendat.

Gafe de genul celor ale ambasadei SUA nu fac decat sa stimuleze sentimentul anti-american in Romania. Este ultimul lucru de care avem nevoie acum, abia asteapta rusii sa ne calce acum.

Prostia ambasadei americane stimuleaza sentimentele anti-americane”, a declarat Radu Tudor.

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, le-a raspuns, marti, pe Facebook, mai multor utilizatori care au pus intrebari, o tema discutata fiind cea referitoare la televiziunile grupului Intact, despre care Klemm a spus ca ANAF a pus in aplicare o hotarare judecatoreasca de recuperare ”a unor bunuri obtinute prin acte de coruptie si furate de la poporul roman”.

”Sunt de acord cu prim-ministrul Ciolos, ca actiunea ANAF nu a influentat dreptul Antenei de a emite. ANAF doar a actionat pentru a pune in aplicare o hotarare judecatoreasca definitiva emisa de mult timp, de recuperare a unor bunuri obtinute prin acte de coruptie si furate de la poporul roman”, a raspuns Hans Klemm pe pagina de Facebook la rugamintea unui utilizator de a-si exprima pozitia referitoare la scandalul ANAF-Intact.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: