Jocurile lui Cumpanasu in cazul Caracal, sanctionate dur. Camera de Comert si Industrie a Romaniei se retrage din asociatia lui Cumpanasu

news

Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) a anuntat, marti, intr-un comunicat de presa ca se retrage din Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei (CNMR), ca urmare a declaratiilor controversate ale lui Alexandru Cumpanasu privind cazul Caracal.

CCIR anunta ca „nu este rolul camerelor de comert si CCIR nu va cere niciodata demiterea unor sefi de institutii militare din Romania”. „In acest sens, Camera de Comert si Industrie a Romaniei isi exprima dezacordul pentru faptul ca domnul Cumpanasu angajeaza numele institutiei in diverse declaratii publice fara acordul CCIR”, precizeaza CCIR intr-un comunicat de presa.

Cumpanasu a distribuit presei, luni, un comunicat din partea Coalitiei Nationala pentru Modernizarea Romaniei prin care se cerea demisia sefului STS. Cumpanasu a devenit extrem de mediatizat dupa uciderea nepoatei sale, Alexandra, el fiind prezent ore in sir in programele televiziunilor Antena 3 si Romania TV, posturi de propaganda ale PSD.

Comunicatul oficial al Camerei de Comert:

Bucuresti, 29 iulie 2019: Conducerea Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) isi exprima deplina compasiune pentru drama traita de familia domnului Alexandru Cumpanasu, in contextul evenimentelor recente si transmite sincere condoleante familiilor indoliate.

Camera de Comert si Industrie a Romaniei nu s-a implicat niciodata in domeniul politic sau administrativ de stat, fiind o institutie apolitica, activitatea institutiei noastre rezumandu-se numai la a sustine neconditionat mediul de afaceri.

Nu este rolul camerelor de comert si CCIR nu va cere niciodata demiterea unor sefi de institutii militare din Romania.

In acest sens, Camera de Comert si Industrie a Romaniei isi exprima dezacordul pentru faptul ca domnul Cumpanasu angajeaza numele institutiei in diverse declaratii publice fara acordul CCIR.

Drept urmare, Camera de Comert si Industrie din Romania isi anunta retragerea din Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei (CNMR).

Citeste si: Cumpanasu, delir spre bucuria Antena 3: „Sistemul mafiot sustinut de hashtagisti #rezist mi-a omorat nepoata”

Mai mult despre:


Comentarii: