„Jos Iohannis!”. Delir total la mitingul negationistilor: „Vor sa distruga poporul roman pentru ca are cele mai mari inventii din lume”

news

Discurs delirant la mitingul negationistilor din Piata Universitatii. Avocata Diana Iovanovici Sosoaca a sustinut ca, prin masurile anti-coronavirus, se urmareste „distrugerea” poporului roman, care „are cele mai mari inventii din lume”.

„Suntem condusi de cea mai mare masa de criminali ai unui popor, cei care au instituit teroarea, genocidurile. De ce credeti ca ne vor distrusi? Uitati-va cine are cele mai mari inventii din lume? Poporul roman! Datorita romanilor nostri exista continuitate pe acest pamant unde s-a nascut civilizatia lumii. Noi suntem poporul!

Rusine bucurestenilor care stau in casa! Au venit fratii nostri din celelalte orase. Va e frica ca o sa va amenze? O sa muriti amendati si prosti”, a strigat Iovanovici.

„Un secretar de stat care este principalul terorist al Romaniei ne-a intezis mitingurile”, a mai spus avocata. Multimea a scandat „Arafat, arestat!”, „Arafat condamnat pentru sangele varsat”.

„Am salvat oameni din spitale cu un simplu telefon. Cum dracu sa ma multiplic, ca v-as scapa de toti teroristii astia”, a mai strigat avocata.

In jur de 150 de persoane protesteaza sambata in Piata Universitatii fata de masurile de protectie in fata coronaviruslui, in special fata de purtarea mastii de protectie.

„Jos masca, jos masca!”, „Jos dictatura”, au strigat protestatarii. Ei poarta si un banner pe care scrie „Nu va credem”.

„Sunteti cea mai frumoasa armata a Romaniei, pentru prima oara din 1990 Piata Universitatii arata foarte frumos”, a declarat Iulian Capsali, organizatorul manifestatiei. „Virusul este o simpla gripa, totul este o mascarada”, a mai spus Capsali.

La miting participa si celebrele activiste PSD Oana Lovin si Codruta Cerva.

Manifestantii nu poarta masti de protectie si nici nu respecta regulile de distantare sociala.

Mai mult despre:

Comentarii: