Judecatoarea Camelia Bogdan are astazi „cea mai grea sedinta de judecata din cariera ei”. Se lupta sa isi obtina dreptatea

news

Judecatoarea Camelia Bogdan, cea care l-a condamnat oe Dan Voiculescu la 10 ani de inchisoare, pledeaza astazi la Curtea Suprema impotriva deciziei CSM de excludere din magistratura.

„Camelia Bogdan are astazi cea mai grea sedinta de judecata din cariera ei. Pledeaza la Curtea Suprema impotriva deciziei CSM de excludere din magistratura; Bogdan a primit sanctiunea maxima. Sentinta din acest proces o sa fie definitiva”, anunta jurnalitul Ionel Stoica, specializata pe justitie.

Decizia CSM de excludere din magistratura a Cameliei Bogdan a veni in urma unei sesizari depuse de Grupul de Investigatii Politice (Mugur Ciuvica) si Fundatia pentru Apararea Cetatenilor impotriva Abuzurilor Statului (FACIAS – controlata de Dan Voiculescu). Camelia Bogdan a fost acuzata ca, in vara anului 2014, in timpul procesului ICA, „a petrecut un sejur de doua saptamani la Poiana Brasov, in cadrul unui program finantat de Ministerul Agriculturii, parte vatamata in dosar. Mai mult, judecatoarea Bogdan a si primit 10.000 lei de la respectiva parte”.

„Voi lupta pentru dreptate pana la capat. Este o mare nedreptate care mi se face mie in momentul de fata. Eu am constiinta curata in privinta tututor dosarelor pe care le-am judecat”, declara Bogdan in februarie 2017.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: ,

Comentarii: