news

Judecatoarea din Suceava care le furniza informatii interlopilor se plange ca DIICOT i-ar fi incalcat intimitatea inregistrand-o cand se droga alaturi de acestia

Judecatoarea Ana Maria Chirila care vindea informatii interlopilor si a fost filmata in timp ce se droga alaturi de acestia ar putea scapa de cateva probe din dosarul de luare de mita in care este acuzata. Magistratul acuza ca mai multe proceduri nu au fost respectate in mod legal atunci cand s-au strans probe impotriva ei, potrivit Realitatea TV.

Daca Curtea Constitutionala va admite sesizarea, instanta ar putea fi nevoita sa excluda o serie de probe administrate de DIICOT in dosarul acesteia. Este vorba despre inregistrari audio si video facute in apartamentul judecatoarei fara ca aceasta sa stie. Magistrata sustine ca i-ar fi fost incalcat dreptul la intimitate.

Printre acestea se numara si filmarile in care Ana Maria Chirila este prezentata in timp ce consuma droguri alaturi de interlopi. Daca probele vor fi excluse din dosar, judecatorul ar putea trimite dosarul inapoi la DIICOT, pentru refacerea rechizitoriului, in cazul in care se constata ca unele acuzatii nu se mai sustin.

Mai mult, judecatoarea spune ca in cadrul anchetei nu i-au fost protejati copiii deoarece informatiile potrivit carora femeia s-ar fi drogat de fata cu ei au fost facute publice.

Ana Maria Chirila este acuzata ca a primit mita de la interlopul Mihai Pinzari, cunoscut drept „Toici din Radauti”, pe care chiar ea il judeca pentru rapire si camata. Potrivit anchetei, femeia primea mita sub orice forma pentru a oferi la schimb informatii despre mandatele dealerilor: de la droguri, bijuterii, vacante, pana la alimente.

Mihai Pinzari, interlopul care a mituit-o pe judecatoare, este dat in urmarire de la sfarsitul lunii trecute de cand evadat din arestul la domiciliu chiar inainte de condamnare.

Mai mult, magistrata isi sfatuia prietenii inculpati sa fuga in Italia, tara cunoscuta drept raiul infractorilor, pentru a scapa de justitia romaneasca. Relatiile dintre femeia care poza in aparatoarea dreptatii si traficantii de droguri erau atat de apropiate, incat era iubita unuia si chiar i-a botezat copilul unui inculpat.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

Tentativa de lovitura de stat in Congo. Armata: „Actiunea a fost inabusita in fasa”

Armata congoleza afirma ca a "dejucat o lovitura de stat" duminica dimineata devreme si a…

2 minute ago

Atac rusesc cu drone asupra Kievului si Odesei. Ucrainenii au lovit Sevastopolul duminica dimineata

Potrivit fortelor aeriene ucrainene, zonele afectate au inclus Kievul, regiunea Vinita din sud-vestul capitalei, regiunea…

2 ore ago

Catalin Drula: „Trebuie sa avem un program national de oprit mafia. In toata tara avem metode mafiote de a lucra”

Presedintele USR Catalin Drula a declarat ca in toata tara "PSD si PNL au cuplat…

27 de minute ago

Cheltuielile militare ajuta la cresterea economica a Rusiei. Crestere de 5,4% in primul trimestru al anului 2024

Economia Rusiei a crescut cu 5,4% in primul trimestru al anului 2024, arata statisticile oficiale…

O oră ago

Primarul Brasovului: „Romania se afla la un moment de rascruce. Nu trebuie sa lasam acest partid comasat sa puna un pumn in gura democratiei din Romania”

Primarul Brasovului Allen Coliban considera ca tara noastra se afla la un moment de rascruce,…

24 de minute ago