Judecatorul Cristi Danilet anunta ca UNJR-ul lui Garbovan are doar 10 membri: „Se va autodesfiinta, evident, dupa ceea ce a facut presedintele organizatiei in aceste zile”

news

Intr-o replica acordata unei „colege de breasla”, judecatorul Cristi Danilet anunta ca UNJR, organizatia condusa de Dana Garbovan, are doar 10 membri. El este convins ca UNJR se va desfiinta in curand. „Dupa ceea ce a facut presedintele organizatiei in aceste zile, ea se va autodesfiinta, evident”, precizeaza Danilet.

„Cand am candidat la CSM eram purtator de cuvant al UNJR, dupa ce fusesem in boardul organizatiei. Mi s-a spus expres ca organizatia nu ma poate sprijini in campanie, pentru a nu se amesteca in alegeri in favoarea unora dintre membri. Ca urmare, am avut o lista de sustinere, nominala, din partea a 30 de judecatori oradeni, unde activam atunci. Mi-am dat demisia din calitatea de purtator de cuvant de la UNJR, iar dupa ce am castigat alegerile am demisionat si din UNJR. La vremea aceea UNJR avea pe hartie 60 de membri. Dupa aceea au inceput sa tot plece. Azi, numarul membrilor este de cel mult 10. Dupa ceea ce a facut presedintele organizatiei in aceste zile, ea se va autodesfiinta, evident”, a scris Danilet pe Facebook.

Premierul Viorica Dancila a transmis, luni, la Palatul Cotroceni, propunerile de noi ministri la Educatie, Justitie si Interne.

Comitetul Executiv al PSD a validat, saptamana trecuta, vineri, ca propuneri de noi ministri pe Dana Girbovan la Justitie, Serban Valeca la Educatie si Mihai Fifor la Afaceri Interne.

De asemenea, au fost validate ca propuneri de vicepremier, Ana Birchall la parteneriate strategice si Iulian Iancu, pe probleme economice.

Mai mult despre: ,

Comentarii: