news

Judecatorul Cristi Danilet, indignat de sumele incasate de Chirieac, Voiculescu, Andronic, Ghita: „Practic, banii mei sunt dati de stat la cei care ma ataca”

Judecatorul Cristi Danilet are o reactie taioasa legata de informatiile privind sumele incasate de televiziunile si site-urile care au atacat justitia prin ordonanta Guvernului de „sprijinire a presei”.

„Cand banii statului se duc spre finantarea televiziunilor si site-urilor anti-stat de drept si anti-justitie poti spune ca traiesti in zona crepusculara. Practic, banii mei sunt dati de stat la cei care ma ataca. Sa fie primit!!, ce sa zic altceva?!”, a scris Danilet pe Facebook.

Press Media Electronic SRL, firma controlata de Bogdan Chirieac, va incasa peste 224.000 de euro de la Guvernul PNL in cadrul „campaniei de informare publica” privind epidemia de coronavirus.

Chirieac se afla in top 10 al beneficiarilor din zona online de fonduri guvernamentale. Pagina de Media scrie ca firma lui Chirieac va incasa 224.017 euro pentru cele patru luni in care va fi derulata campania.

Pe locul trei se afla Editura Evenimentul si Capital, cu 295.408 euro, firma care este controlata de Dan Andronic, trimis in judecata de DNA pentru fapte de coruptie.

Chirieac s-a inscris cu cinci site-uri pentru a accesa fondurile guvernamentale: DC News, Stiri Diaspora, DC Medical, DC Business, Defense Romania.

Press Media Electronic SRL este detinuta in proportie de 94% de Bogdan Chirieac, alte cate 3 procente fiind detinute de Crisan Rudolf Andreescu si Val Vilcu.

Iata si sumele incasate de televiziuni. Pe primul loc se afla trustul lui Dan Voiculescu.

Citeste si: OUG pentru presa. Aktual24.ro va functiona in continuare FARA bani publici. Cel putin cate 250.000 euro vor putea incasa Chirieac si Andronic de la Guvern

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Piedone anunta ca e cautat insistent de PSD: „Am primit mesaje de la mai multe persoane ca ar fi bine sa ma retrag si sa o sustinem acum pe doamna Firea”

Cristian Popescu Piedone a anuntat, miecuri, ca este contactat insistent de reprezentanti ai PSD pentru…

58 de minute ago

Tupeu la Prahova. Iulian Dumitrescu si-a depus candidatura: „Am trecut prin furtuna, vreau sa le fac prahovenilor o viata mai buna”

PNL Prahova a transmis, miercuri, un comunicat de presa in care anunta ca Iulian Dumitrescu,…

52 de minute ago

Ciolacu, pocnit de amnezie: „Nu stiu cine este Ion Doldurea”. Doldurea, baron local PSD, este tatal patronului statiei GPL de la Crevedia

Premierul PSD Marcel Ciolacu a pretins miercuri ca nu mai stie cine este Ion Doldurea,…

3 ore ago

Proiectul secret american de inteligenta artificiala Maven a fost testat pe campurile de lupta din Ucraina. Tehnologia este folosita pentru detectarea automata a tintelor

Un proiect experimental de inteligenta artificiala (AI) dezvoltat de armata americana a avut rezultate mixte…

O oră ago

Sondaj la Brasov: Coliban (USR) – 54,6%, Scripcaru (PSD-PNL) – 45,4%. Surse: „Nemultumiri mari in PSD si PNL”

Sondaj dezastruos pentru alianta PSD-PNL la Brasov. Candidatul aliantei, fostul primar George Scripcaru, se afla…

3 ore ago