Judecatorul Cristi Danilet spulbera o noua manipulare de la Antena 3 si RTV. Care este de fapt realitatea in privinta increderii romanilor in justitie

news

Judecatorul Cristi Danilet semnaleaza o noua manipulare difuzata de posturile de televiziune aservite PSD. El afirma ca increderea in justitie a crescut in acest an, fata de anul trecut.

„O minciuna este in derulare la TV in momentul de fata: se spune ca increderea in justitie a ajuns la 37% si a scazut fata de 2015. Manipularea consta in aceea ca nu se spune ca anul trecut increderea era de 35%.

PS. Un fapt fara importanta, din acelasi sondaj: increderea in Guvern a ajuns la 21% si a scazut cu 5 procente fata de anul trecut.

PPS. Increderea in Parlament nu este masurata acum, dar in noiembrie anul trecut era 10%. Dupa declaratia de ieri, cred ca a mai scazut”, a scris Cristi Danilet pe pagina sa de Facebook.

Potrivit unui sondaj realizat de CIADO, spre deosebire de anul 2015, cand increderea romanilor in justitie era de 48%, anul acesta a scazut la 37%, cu nu mai putin de 11 procente. Datele indica faptul ca 40% dintre cei care au raspuns afirma ca nu au incredere in Justitia din Romania.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: