Judecatorul Danilet isi atrage din nou ura borfasilor din PSD-ALDE: „Am semnat pentru a nu a mai avea in functii publice condamnati penal definitiv”

news

Judecatorul Cristi Danilet anunta ca a semnat pentru organizarea unui referendum prin care sa se interzica celor care au fost condamnati penal sa mai ocupe functii publice.

„Am semnat pentru a nu a mai avea in functii publice condamnati penal definitiv pentru infractiuni cu intentie. Cel care in mod voit incalca legile nu are cum sa activeze in institutii pentru a decide soarta oamenilor si modul de administrare a bugetelor”, a scris Danilet pe Facebook.

USR a lansat, joi, strangerea de semnaturi pentru initiativa de modificare a Constitutiei „Fara Penali in functii publice”.

In urmatoarele sase luni, initiativa trebuie sa stranga 500.000 de semnaturi valabile, din cel putin 21 de judete din tara.

„Cei 19 membri ai comitetului de initiativa, din care fac parte scriitorul Gabriel Liiceanu, filosoful Mihai Sora, membrii miscarii de strada REZISTENTA si presedintele asociatiei Colectiv, au fost primii care si-au pus semnatura pe liste si au indemnat toti cetatenii sa le urmeze exemplul pentru a interzice accesul in functii publice persoanelor care au fost condamnate la inchisoare pentru ca au savarsit infractiuni cu intentie”, se arata intr-un comunicat USR.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: