Judecatorul Danilet arata ce urmaresc in realitate propagandistii anti-DNA: „Nu vor nicidecum eliberarea ‘papusilor'”

news

Judecatorul Cristi Danilet considera ca dezbaterile aprinse privind justitia, care au loc cu precadere pe posturile TV detinute de afaceristi si politicieni penali, nu au nicio legatura cu victimele ci se doreste controlarea statuluiĀ „tocmai pentru ca furturile sa continue”.

„Ati vazut ca in dezbaterile din Romania despre justitie nu este vorba niciodata de victime si drepturile lor? Toate discutiile se duc in jurul celor investigati/condamnati, iar toata lumea e atenta la rafuiala lor cu Statul. Insa, nu stiu cum se face ca cei mai revoltati contra Statului sunt chiar cei care fac parte sau au facut parte din ceea ce denumim…Stat.

Eu cred ca este evident ca in aceste discutii publice nu e vorba nici pe departe de o dorinta sincera de a fi trasi la raspundere cei vinovati, de a se recupera prejudiciile, de a nu se mai comite infractiuni si de a fi ocrotit cetateanul simplu in a nu i se mai fura din buzunarul peticit. Nu e vorba nici macar de a combate abuzurile statului, atat de des invocate, dar nedovedite. Ci e vorba de a controla Statul tocmai pentru ca furturile sa continue si cei puternici sa nu raspunda.

Ca sa folosesc o figura de stil: cei care invoca existenta unui ‘papusar’, nu vor in realitate decat inlocuirea acestuia, nicidecum eliberarea ‘papusilor'”, a scris Cristi Danilet pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: