Judetul lui Dragnea, singurul judet din Romania in care nu se afla NICIO librarie

politica

Singurul judet din Romania in care nu se afla nicio librarie este Teleorman. Acest judet a fost condus dimp de 16 ani de catre actualul sef al PSD, Liviu Dragnea.

Informatia a fost data publicitatii de catre popularul politist brasovean Marian Godina, dupa ce a constatat ca niciun exemplar din cartea sa nu s-a vandut in Teleorman.

„Uitandu-ma pe niste tabele, m-am mirat cand am vazut ca nicio librarie din judetul Teleorman nu a dorit sa aiba pe raft cartea ‘Flash-uri din sens opus’ si l-am intrebat pe directorul de vanzari al editurii care e explicatia. Mi-a raspuns zambind: ‘E simplu, in judetul Teleorman nu exista nicio librarie.’ Mi-a venit greu sa cred, asa ca m-am interesat. Trist, dar adevarat”, a scris Godina pe Facebook.

Judetul Teleorman a fost condus, din 1996, de catre actualul presedinte al PSD, Liviu Dragnea. Intre 1996-200, Dragnea a fost prefect al judetului, iar din 2002 pana in 2012 a fost presedinte al Consiliului Judetean. Dupa 2012, cand Dragnea s-a mutat la Bucuresti, Teleormanul este condus de unul dintre apropiatii lui Dragnea, Adrian Gadea, membru PSD.

Sambata, delegatii PSD Teleroman au stabilit ca Liviu Dragnea sa fie primul pe lista de candidati pentru Camera Deputatilor. Pe locul doi se afla Adrian Gadea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: