Julio Iglesias si-a ANULAT concertul de la Bucuresti din cauza Antenei 3. Explicatia HALUCINANTA a lui Gadea

news

Julio Iglesias si-a anulat concertul de la Bucuresti, care urma sa fie sustinut miercurea viitoare, 20 mai, la Sala Palatului, anunta reportervirtual.ro.

Pe 14 mai, Mihai Gadea de la Antena 3 l-a manipulat pe Julio Iglesias jr. sa spuna „Jos Basescu”, in conditiile in care cantaretul nu cunoaste limba romana. Ulterior, managementul lui Julio Iglesias a reactionat indignat pe Facebook, comportamentul lui Gadea fiind considerat „regretabil” si „incalificabil”.

Citeste si: Gadea, PLESNIT de Julio Iglesias: „Este regretabil si INCALIFICABIL”

Apoi a sosit si vestea anularii concertului pe care Julio Iglesias in avea programat pentru ziua de 20 mai la Sala Palatului.

concert iglesias

Organizatorii nu precizeaza care sunt „motivele tehnice” care au dus la anularea concertului de la Bucuresti si reprogramarea pentru luna iulie, insa aceasta decizie vine in contextul a ceea ce s-a intamplat joi seara, la Antena 3, cu fiul artistului.

In schimb, Mihai Gadea sustine ca l-a pus pe Iglesias jr. sa repete o „strigatura din folclorul urban”.

„In emisiunea de joi, avandu-l invitat pe Julio Iglesias Jr, am folosit doua strigaturi din folclorul urban. Nu am avut intentia de a aduce pe nimeni in ringul unei lupte pe care stiti bine ca am dus-o singur mereu. Respect familia Iglesias, le iubesc muzica si vreau sa ii asigur ca pretuirea ce le-o port m-a determinat sa adresez invitatiile catre domnii Julio Iglesias si Julio Iglesias Jr, pentru a fi oaspeti ai emisiunii pe care o realizez. Alaturi de cele doua formule devenite folclor, i-am oferit invitatului meu si ocazia de a transmite publicului din Romania indemnul de a veni la concertul sau din Bucuresti.

Regret sincer daca am afectat sensibilitatea domnului Iglesias sau a vreunui membru al familiei sale!”, a scris Gadea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: