Jurnalist de paie al lui Liviu Dragnea, numit de CEX ca presedinte al PSD Cluj. A avut si manifestari antisemite

politica

Viorica Dancila a anuntat, miercuri, dupa sedinta CEX al PSD ca noul presedinte interimar al PSD Cluj va fi „jurnalistul” Liviu Alexa.

„Am luat in discutie organizatia Cluj, unde am numit un nou presedinte interimar, avand in in vedere rezultatul foarte slab de la alegeri. Presedinte interimar va fi Liviu Alexa”, a spus Dancila.

Organizatia din Cluj a fost condusa pana acum de deputatul Horia Nasra.

Liviu Alexa s-a remarcat prin numeroase articole slugarnice la adresa lui Liviu Dragnea. De asemenea, acesta se afla si pe lista de jurnalisti care au incasat bani de la PSD, pe care mai figureaza si Bogdan Chirieac si Doru Buscu. Alexa a incasat anul trecut 431.000 de lei de la PSD prin Pagina Ciudatului SRL.

Exemplu de articol scris de Liviu Alexa.

Alexa a avurt si atitudini antisemite. Intr-un articol publicat in Ziar de Cluj, publicatie pe care o patroneaza, Alexa sustine ca Dacian Ciolos s-a intalnit cu Florian Coldea la Viena in prezenta a „trei barbati cu zulufi de evrei”.

„Sursele noastre ne-au spus ca, la intalnire, au fost flancati si de trei barbati cu zulufi de evrei, dintre care unul semana izbitor cu Mihai Razvan Ungureanu, despre care, va mai dam o bomba: va spunem ca si-a oficializat relatia cu Mossadul. Practic, la acest proiect de a-l face pe Ciolos presedinte, isi dau mainile sclavul americanilor, sclavul serviciilor secrete frantuzesti si sclavul Mossadului”, a scris Alexa, spunand ca Ciolos este „lacheul imperialistilor”.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: