Jurnalist, despre Cumpanasu: „S-a ajuns prea departe cu diversiunea creata de acest caraghios”

news

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat miercuri ca poate face un control la Institutul National de Medicina Legala (INML) „Mina Minovici” din Capitala doar din punct de vedere administrativ, in contextul in care Alexandru Cumpanasu a cerut verificari la aceasta institutie cu privire la gestionarea informatiilor despre expertizele efectuate in cazul Caracal. Jurnalistul Mircea Marian afirma ca „-sa ajuns prea departe cu diversiunea creata de acest caraghios”, facand referire la Cumpanasu.

„Nu stiu ce contine plangerea (lui Alexandru Cumpanasu – n.r.) . Voi merge la Ministerul Sanatatii, am stabilit o intalnire cu domnul Alexandru Cumpanasu pentru depunerea acestei petitii. Voi vedea ce contine aceasta petitie, dar insist: din punct de vedere legal, Ministerul Sanatatii administreaza INML si nu pot sa fac altfel de verificari decat acestea. Pot sa fac un control din punct de vedere administrativ”, a spus Pintea la Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu”.

Intrebata daca apreciaza ca ar fi necesar un control la INML, Pintea a raspuns: „Eu cred ca ar fi bine sa lasam specialistii sa isi faca treaba”.

Jurnalistul Mircea Marian critica dur slugarnicia ministrului Sanatatii in fata lui Cumpanasu.

„Alexandru Cumpanasu a fost primit de catre ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, si, dupa discutia cu doamna ministru, aceasta a trimis corpul de control la institutul medico-legal. Nu Cumpanasu e un nemernic la faza asta, el isi urmareste interesul mediatic.

Doamna ministru trece dincolo de orice limita a penibilului, primindu-l pe acest impostor si primind ordine de la el. Cate ONG-uri care monitorizeaza situatia din spitalele de psihiatrie au avut discutii direct cu ministrul Sanatatii, discutii urmate de masuri imediate?

Eu nu-i stiu pe specialistii de la INML, dar sa vina un alde Cumpanasu, un clantau finantat de militie, si sa-i acuze ca nu si-au facut meseria e dincolo de imaginatia mea.

S-a ajuns prea departe cu diversiunea creata de acest caraghios”, a scris Marian pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: