Jurnalist EVZ, despre Germania: „Niste dementi, au INSANGERAT continentul”. Iohannis, „un autist”

news

Jurnalistul EVZ Mirel Curea se bucura foarte tare ca grecii au respins propunerile Uniunii Europene de returnare a datoriilor si sustine ca germanii sunt niste „dementi”. El nu scapa ocazia de a-l ataca si pe presedintele Klaus Iohannis.

„Aoleu! I-auzi Sasone, grecii dadura clanta nemtilor, in loc sa-si ia tara inapoi impreuna cu ei! In ordine, urmatoarele sunt Italia, Spania si Portugalia! Fix alea, cele mai batjocorite, cu popoare ‘lenese’, dar cu tari superbe, tentante al dracului. Adica, alea cu popoare imposibil de aliniat si de dus in pas de defilare, la gazat fiinte umane, la umplut gropi comune cu oameni nevinovati, cu femei, cu batrani si cu copii, precum poporul de ‘supraoamen’, urcat pe beregatile tarilor UE mai sarace.

Cum a ajuns Europa cu urechea aplecata la niste dementi, care au insangerat continentul si i-au decimat populatia de doua ori in doar 30 de ani ai secolului trecut, eu nu pot intelege. Cum am putut noi pune un autist d`asta la Cotroceni, iar nu inteleg. Ba, inteleg! Ne-am luat tara inapoi cu el, iar am uitat!”, a scris Mirel Curea pe pagina sa de Facebook.

curea

Curea a postat acest mesaj la scurt timp dupa ce s-au anuntat rezultatele preliminare ale referendumului din Grecia.

Mirel Curea este editorialist la Evenimentul Zilei, calitate in care s-a remarcat ca un sustinator al lui Victor Ponta si un adversar al actiunilor procurorilor DNA.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Comentarii: