Jurnalista care a lovit imigranti: „M-am speriat. Nu e usor sa iei o decizie buna intr-un moment de panica.”

news

Femeia care lucra la o televiziune maghiara si care a fost surprinsa in timp ce lovea imigrantii aflati in tabara de la Roszke se apara: „Sunt o biata femeie, acum somera si mama a doi copii mici, care a luat o decizie proasta intr-un moment de panica”.

Petra Laszlo, care era cameraman la postul N1 TV, filma in momentul in care refugiatii au rupt cordonul de jandarmi si au navalit inspre jurnalisti. In invalmasala creata, Petra a fost surprinsa lovind cu picioare in refugiati, ba chiar cand i-a pus piedica unui barbat care avea un copil in brate.

„M-am speriat. Nu sunt un om fara inima, nici rasista si nici o jurnalista care loveste copii”, a scris ea intr-o scrisoare sa publicata in ziarul Magyar Nemzet.

petra

„Cand am vazut imaginile parca nu eram eu acea persoana. Regret sincer ceea ce am facut si imi asum responsabilitatea pentru asta”, a mai scris ea. Tanara si-a pierdut jobul pe care il avea la postul de televiziune dupa ce imaginile au aparut pe internet. Petra Laszlo a fost interogata de politie din cauza comportamentului sau agresiv, insa a fost lasata in libertate, ancheta fiind inca in desfasurare, scrie abcnews.go.com.

Citeste si: Razbunarea islamistilor. Au atacat postul TV la care lucra femeia cameraman care a lovit imigrantii

„Mi-era teama ca oamenii au venit in graba spre mine si ceva s-a intamplat atunci in capul meu. Cum aveam camera in mana, nu am putut vedea cine venea spre mine, singurul meu gand a fost ca voi fi atacata si ca trebuie sa ma apar”, a scris Petra. „Nu e usor sa iei o decizie buna intr-un moment de panica. Sunt doar mama unor copii mici, care a luat o decizie proasta intr-un moment de panica. Sincer, imi pare rau”, a mai scris jurnalista.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: