Jurnalista de investigatii: „Dorneanu a vrut sa invalideze referendumul pe motiv ca ‘pe Facebook s-a facut campanie electorala si in ziua votului'”. Acum, seful CCR cauta alt motiv

politica

Jurnalista de investigatii Ondine Ghergut anunta ca presedintele CCR, Valer Dorneanu, lucreaza pentru a invalida rezultatele referendumului pe justitie. Ea atrage atentia ca acuzatiile lansate de PSD privind „fraudarea” alegerilor fac parte din acest scenariu.

Jurnalista mai afirma ca Dorneanu a dorit initial sa invalideze referendumul pe motiv ca „pe Facebook s-a facut campanie electorala si in ziua votului”.

„Ei, prieteni, ati vazut ca ce am scris ieri s-a adeverit? Si anume ca CCR, sluga politicienilor penali, folosind diverse pretexte, pregateste INVALIDAREA referendumului?

De asta a tot amanat validarea referendumului.

CCR avea nevoie ca cineva sa-i pregateasca terenul. Eu le-am stricat jocurile cu dezvaluirea de ieri, cum am facut-o si in 2012, cand am descoprit falsul savarsit de judecatorul Acsinte Gaspar-PSD.

Asa ca azi, PSD a declansat scandalul: alegerile au fost masiv fraudate!

Cica ar exista neconcordante in 2.000 de procese verbale! Inainte de asta, DORNEANU gasise ca exista diferente prea mari intre numarul buletinelor de vot pe care s-a votat „DA la prima intrebare si cele cu „NU” la a doua intrebare.

Prima data DORNEANU voia sa invalideze referendumul pe motiv ca pe Facebook s-a facut campanie electorala si in ziua votului.

Azi, PSD a inventat procese verbale care nu corespund cheilor de control al rezultatelor.

Dupa ce pe 10 august ne-au batut, gazat, acum au de gand sa ne arda voturile! pana cand le vom permite sa-si bata joc de noi?”, a scris Ondine Ghergut pe Facebook.

Intr-o postare anterioara, jurnalista a spus ca prin venirea lui Deliorga si Stan la CCR, Dorneanu are asigurate 6 voturi (din 9) pentru invalidare.

Mihai Fifor, presedintele Consiliului National si purtatorul de cuvant al PSD, a declarat, miercuri, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca se va discuta in coalitia de guvernare despre infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta privind posibila fraudare a alegerilor europarlamentare din 26 mai.

„Urmarim cu foarte mare atentie tot ce a aparut in spatiul public in ultimele zile legat de o posibila fraudare a alegerilor in 26 mai. Am discutat si probabil ca vom avea ca tema in cadrul unei sedinte de coalitie si ideea infiintarii unei comisii parlamentare de ancheta pentru votul din 26 mai, pentru ca, la urma urmei, cred ca este foarte important ca toata lumea sa stie ca lucrurile au decurs corect sau daca au existat probleme aceste probleme sa poata fi evidentiate”, a declarat Mihai Fifor.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: