Jurnalista la Radio Romania Cultural, injurata si agresata de un politist. I-a aruncat o tigara aprinsa in masina

news

Corina Negrea, jurnalsita la Radio Romania Cultural, a fost injurata si agresata in trafic chiar de catre un politist. „Agresiunea in trafic are multe fete si ca nu trebuie neaparat sa te-astepti ca un drogat sa-ti dea in cap. Bucurestiul devine din ce in ce mai de nelocuit”, concluzioneaza jurnalista.

Iata relatarea jurnalistei, postata pe Facebook:

La Piata Obor, vis a vis de mall

Un “domn”, ca altfel nu -i pot spune, fuma tacticos cu mana scoasa pe geamul masinii parcata pe banda, cu avariile pornite – avea treaba, fireste! (isi astepta sotia sa vina din piata, ceea ce a si facut) – dubland masinile parcate oricum ilegal acolo, fix sub semnele care interzic asta.

In fata mea, un echipaj de politie se opreste cateva secunde in dreptul lui, “probabil il roaga sa plece”, imi zic eu.” Domnul “ porneste cat sa nu zica cineva ca nu s-a miscat si apoi se opreste.

Eu, in spatele lui. Il claxonez, vad ca nu se misca, astept sa ies din spatele lui si opresc apoi in dreptul lui, dau jos geamul din dreapta si ii zic: “Blochezi banda, de ce naiba nu parchezi jos, in parcare?”

Din pacate nu pot sa documentez nici detaliile anatomice din raspunsul lui si nici tigarea pe care mi-a aruncat-o pe geam in masina – am avut neinspiratia s-o arunc si sa nu inregistrez tot incidentul.

Dar am inteles de ce echipajul nu l-a obligat sa plece – “domnul” e politist. Sau poate ca echipajul n-o fi fost de la circulatie.

Ce vreau sa spun e ca agresiunea in trafic are multe fete si ca nu trebuie neaparat sa te-astepti ca un drogat sa-ti dea in cap. Bucurestiul devine din ce in ce mai de nelocuit.

As fi depus plangere imediat dar lipsesc inregistrarea si poza tigarii din masina mea. Pozele pe care le am nu cred ca pot sustine o plangere. Si e cu atat mai frustrant. Nu stiu daca in zona sunt camere de filmat dar cred ca si daca sunt, tot degeaba – tot Stefan cel mare, de exemplu, e blocat de masini parcate in spatele celor parcate in alveole, cu avariile pornite, fireste, ca asta a fost si argumentul “ domnului” din povestea mea: “ Ce p..a mea, nu vezi ca am avariile puse?!…” (ma rog, unul dintre argumente).

Nu generalizez dar e nevoie de examene psihologice si la politisti. Oare cat de des si cat de “ pe bune” se fac?

Altfel, cred ca nu mai avem leac si nu ne putem astepta decat la lucruri inca si mai rele.

Mai mult despre:

Comentarii: