politica

Jurnalista Libertatea, alungata de la microfon dupa ce i-a pus mai multe intrebari deranjante lui Dancila: „De ce promovati fake news?”

O jurnalista de la Libertatea a fost impiedicata sa-i puna mai multe intrebari Vioricai Dancila dupa ce i-a demonstrat ca liderii PSD difuzeaza fake-news. 

Jurnalista Valentina Postelnicu a fost alungata de la microfon de Valeriu Steriu sub pretextul ca a pus prea multe intrebari. Intrebarile au enervat-o pe Dancila, care a ridicat de mai multe ori vocea.

Libertatea: Ati spus ca PSD nu a promovat fake news in campanie. Va asumati acest mesaj de pe FB, o scrisoare din partea dvs in care se arata ca … ”Luptam pentru ca Iohannis sa nu va ia ultimii bani de medicamente”

Dancila: Nu. Eu nu am venit niciodata cu o dezinformare. Cred ca omul care a venit cu cele mai multe e Iohannis.

Libertatea: Iata o postare a doamnei Vasilescu: reduceri de 25% la pensii si salarii. Si PSD Teleorman scrie de presedintele cu casca in ureche, dar si cu taierile de salarii.

Dancila:  Nu le transmit eu. E democratie, fiecare poate sa-si expuna punctul de vedere. Asta nu inseamna ca e opinia unui partid. S-a spus in aceeasi zi ca am si eu casca, prompter, s-a vazut ca nu. Dar asta nu inseamna ca e opinia intregului partid. Este opinia lor personala, nu a partidului. Daca veneam cu un comunicat din partea partidului, atunci era opinia partidului. In rest, fiecare membru de partid poate avea parere personala

Libertatea: In 2018 ati refuzat invitatia presedintelui Iohannis despre situatia Robor. Nu ati venit la Cotroceni. In 2019, la fel cu comisarul european.

Dancila: Ati venit iar cu o dezinformare. Numirea comisarului european e atributul premierului. Eu nu merg cand un dictator da ordine. Presedintele m-a chemat la ordin, nu a facut o invitatie. Am dicutat cu presedintele despre primele doua propuneri. Am primit dupa o saptamana o scrisoare de la Ursula von der Leyen pentru o propunere rapida. Aceeasi scrisoare a primit-o si presedintele. Ce a facut presedintele? I-a spus Ursulei von der Leyen sa nu accepte nominalizarea pentru ca va veni alt guvern.

Libertatea: Romania e o democratie sau dictatura? Ati spus ca Iohannis e dictator, spuneti ca romanii care l-au ales….
Dancila, foarte iritata: Un om care vrea toata puterea in stat nu e dictator?

Valeriu Steriu a intervenit de mai multe ori, solicitandu-i jurnalistei sa plece de la microfon pentru ca pune prea multe intrebari. A urmat la microfon o jurnalista de la Antena 3, care a pus mai multe intrebari decat Valentina Postelnicu, insa nu a fost deranjata deloc de Steriu.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Operatiunea „Podul Crimeii”. Moscova dezvaluie ca ucrainenii au folosit combustibil solid de racheta in atacul asupra podului

Ziarul rusesc Kommersant, citand surse din cadrul investigatiei, a dat publicitatii modul in care fortele…

8 ore ago

Oferta educationala din partea militiei houthi: Studentii suspendati din cauza protestelor la universitatile americane isi pot continua studiile la Universitatea din Sanaa

Militia houthi din Yemen, aliniata cu Iran, care a perturbat transportul mondial pentru a-si manifesta…

10 ore ago

Oficiali ai Hamas si directorul CIA se vor intalni cu mediatorii egipteni pentru a discuta cea mai recenta propunere pentru un armistitiu

O delegatie a gruparii militante palestiniene Hamas se va afla, sambata, la Cairo, a declarat…

10 ore ago

ONU trage un semnal de alarma cu privire la noi legi din Spania care ar putea reabilita epoca Franco

Noile legi propuse de guvernele de coalitie regionala de dreapta si de extrema dreapta din…

10 ore ago

Armata americana anunta ca, din cauza vremii nefavorabile, va asambla debarcaderul pentru Gaza intr-un port israelian

Armata americana a anuntat, vineri, ca intrerupe temporar constructia unui debarcader in largul coastei Gaza…

10 ore ago