Jurnalista lovita si agresata SEXUAL de taximetristi din Bucuresti: „Vrei sa facem o poza in pat?”

news

O jurnalista de la o publicatie online a fost imbrancita si agresata sexual de sefu unei comapanii de taxiuri din Bucuresti. Ea incerca sa documenteze un subiect.

Un client al Taxi Leone si-a uitat telefonul in masina iar taximetristul a refuzat sa i-l inapoieze. Barbatul a sesizat publicatia onlinereport.ro, care a trimis o jurnalista sa afle ce s-a intamplat. Iata ce i s-a intamplat Madalinei Mihailescu.

„Am intrat in sediul Taxi Leone, le-am expus celor doi reprezentanti (managerul si directorul) cazul si le-am cerut sa ne spuna ce masuri vor lua. Au spus ca nu au ce sa declare, ca nu vor sa le folosim numele, chiar daca un sofer Taxi Leone a profitat de un client. In momentul in care i-am cerut directorului sa-mi spuna cum se numeste, acesta a avut o reactie necontrolata si mi-a smuls legitimatia de presa de la gat. A pus-o pe birou si a fotografiat-o.

Cu toate acestea, a refuzat sa-mi spuna numele sau, asa ca l-am fotografiat la randul meu, ca sa stiu cu cine stau de vorba. A reactionat imediat golaneste, m-a plesnit peste mana si a incercat sa-mi smulga telefonul. Aceasta este fotografia facuta exact in momentul in care m-a lovit (later edit: Am aflat ca numele sau este Relu Staicu):

taxi leone

Apoi directorul a continuat in aceeasi nota golaneasca, cu glume vulgare:Nu mai face poze! Vrei sa mergem dincolo sa facem o poza in pat?’. Acestea au fost cuvintele lui Relu Staicu, care a venit si si-a pus mana pe mijlocul meu si a inceput sa ma pipaie. Isi privea colegul cu o privire complice si cu mainile pe slitul de la pantaloni. ‘Haide sa facem o fotografie amandoi, atunci’.

A urlat la mine: ‘Veniti la mine in casa si imi spuneti <tonul mai jos>, iesiti afara!’.  Acesta, cu toate cele 100 de kilograme ale lui, m-a prins de umar si m-a tras cu putere de sacou spre iesire. Ambii barbati m-au impins spre scari, m-am dezechilibrat dar am reusit sa raman pe picioare in timp ce Relu Staicu ma izbea de pe un perete pe altul pe holul blocului. Directorul continua sa mearga in spatele meu si sa urle nervos, iar managerul statea in fata, ceva mai calm. Amandoi voiau sa se asigure ca am iesit din firma. Nu a contat cat de sifonata, atat la propriu cat si la figurat, sau cu cate vanatai”, a povestit jurnalista.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: