„Jurnalista” lui Dragnea, prinsa cu inca o minciuna groasa. Administratia Penitenciarelor anunta ca „infirma categoric informatiile” lansate de Alexandrescu

politica

Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) infirma informatiile vehiculate in spatiul public cu privire la initierea unor demersuri de scoatere din grila de difuzare a programelor TV, la nivel de sistem penitenciar, a postului de televiziune Realitatea Plus.

„Administratia Nationala a Penitenciarelor infirma categoric informatiile vehiculate in spatiul public cu privire la initierea unor demersuri de scoatere din grila de difuzare a programelor TV, la nivel de sistem penitenciar, a postului de televiziune Realitatea Plus, integral sau in anumite segmente de difuzare. Va asiguram de intreaga responsabilitate in respectarea tuturor drepturilor persoanelor private de libertate”, se arata intr-o precizare de presa a ANP de sambata, citata de Agerpres.

Potrivit site-ul realitatea.net, Anca Alexandrescu, cea care i-a luat un interviu fostului sef al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca accesul la Realitatea Plus e restrictionat in penitenciare.

„Realitatea Plus este scoasa din grila in momentul in care este difuzat interviul cu Liviu Dragnea in penitenciar. Restrictioneaza accesul la Realitatea Plus pentru ca detinutii sa nu vada interviul”, a spus Anca Alexandrescu.

Alexandrescu a mintit si cand a spus ca a primit aprobare din partea Penitenciarului Rahova pentru a realiza un interviu cu Liviu Dragnea. De fapt, aprobarea a fost pentru o audienta online. Dragnea a fost pedepsit apoi prin sistarea dreptului de a munci.

Mai mult despre:


Comentarii: