Jurnalista: „Unchiul meu a murit azi la Colentina. De Covid! Nu avea alte boli grave, care sa ii puna viata in pericol”

news

Adina Zamfir, jurnalista la Libertatea, anunta ca unchiul ei a murit ca urmare a infectarii cu coronavirus. Ea mentioneaza ca acesta „nu avea alte boli grave, care sa ii puna viata in pericol”.

„Unchiul meu a murit azi la Colentina. De Covid! Nu avea alte boli grave, care sa ii puna viata in pericol. A luptat cu virusul 4 saptamani in spital. Maine va fi unul din cei 30-40 de morti care nu impresioneaza pe nimeni…

Cand vor fi morti in fiecare familie, asa cum s-a intamplat in regiuni intregi din Italia sau Spania, poate ne vom aduce aminte ce bune au fost restrictiile din perioada de izolare!

Sigur ca trebuie sa muncim, nu putem face foamea pana trece epidemia. Sigur ca este un virus foarte contagios si il vom lua aproape toti. Sigur ca vom avea mii de morti! Am vazut deja ca bolnavii de Covid nu capata imunitate, ba mai exista si pericolul sa ramana cu sechele dureroase.

Nu trebuie decat sa fim civilizati, sa purtam masca, sa avem grija de noi si de ceilalti cu o igiena riguroasa. Este tot ce putem face si este un efort atat de mic in comparatie cu lupta pe care o duc medicii si asistentele din spitalele Covid.

Azi, in drum de la Bucuresti la Buzau, am intalnit 4 salvari care zburau spre Capitala. In toate, soferul si medicul erau echipati complet cu combinezoane de protectie. In toate erau pacienti Covid, in stare grava, deoarece numai cazurile grave mai ajung azi la Bucuresti. Nu va doresc sa fiti niciodata intr-o salvare cu destinatia ATI!”, a anunta jurnalista pe Facebook.

Joi, Romania a inregistrat un nou record al numarul de imbolnaviri, 614. Numerosi romani insa continua sa spuna ca virusul nu exista sau ca nu este atat de periculos pe cat avertizeaza autoritatile.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: