Jurnalistii Ema Zeicescu si Claudiu Popa au fost pusi sub invinuire de DIICOT. Cum se bucura Mircea Badea

news

Prezentatoarea TV Emma Zeicescu (TVR) si fostul ei iubit, Claudiu Popa, de asemenea prezentator TV (Realitatea TV), au fost pusi sub invinuire de procurorii DIICOT pentru detinere de droguri de risc in vederea consumului. Mircea Badea nu a pierdut ocazia de a-si manifesta satisfactia.

Emma Zeicescu si Claudiu Popa au fost prinsi cu droguri asupra lor in vara, in timpul unui festival de muzica.

Emma Zeicescu a anuntat pe Facebook, pe 8 octombrie, ca intra in concediu medical pentru o saptamana.

„Cand corpul iti spune in mod abrupt ca trebuie sa iei o PAUZA si sa te ODIHNESTI, e semn ca trebuie sa inveti sa pui mai mult pret pe SANATATE! Ne vedem peste o saptamana la tv! #ConcediuMedical”, a scris jurnalista.

La aflarea vestii ca cei doi jurnalisti sunt pusi sub acuzare, Mircea Badea a tinut sa isi manifeste satisfactia in emisiunea sa de la Antena 3. Badea a publicat, in urma cu doua saptamani, fotografii din dosarul celor doi jurnalisti.

„Nu stiu in ce concediu medical e Emma Zeicescu, dar parerea mea este ca nu se mai intoarce la TVR, postul public de televiziune. Eu nu cred ca ne mai vedem intr-o saptamana. Poate ma insel, nu ar fi prima data pentru ca la postul national de televiziune se pot intampla multe. Vedem daca ne mai vedem. Bine, nu se uita nimeni la emisiunea ei”, a zis Mircea Badea la Antena 3.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: