Jurnalistul Malin Bot, agresat in plina zi pe strada. Batausul a fost prins si se afla in arest

news

Jurnalistul Malin Bot a fost recent agresat pe o strada din Bucuresti de catre un sofer de BMW. Soferul l-a urmarit pe jurnalist cu masina pe trotuar, dupa care a coborat si l-a lovit. 

„Politia l-a retinut 24 de ore pe soferul agresiv cu BMW, urmand ca maine sa fie luate alta masura preventiva, conform procedurii penale: prezentarea in fata instantei pentru mandat de arstare sau control judiciar. Este cercetat penal pentru loviri si alte violente, tulburarea ordinii si linistii publice si amenintare.

Suspectul, Marius P.S., a fost identificat de ofiterii de la Biroul Cercetari Penale al Sectiei 20 si in ultimele zile s-au instrumentat probele: expertize medico-legale, audieri de martori, recunoasteri din planse foto.
Dupa audierea de astazi a suspectului, anchetatorii au decis sa il retina momentan pentru 24 de ore.

Acum cateva minute am fost anuntat de politisti ca s-a decis retinerea agresorului si sa nu imi fac maine program, pentru ca e posibil sa fiu solicitat si eu la instanta. Suspectul are 25 de ani. Anul trecut a venit din Italia si locuieste acum prin Sectorul 6.

Cand va fi trimis in judecata, voi publica rechizitoriul.

Voi solicita daune civile si intreaga suma pe care o va dispune instanta o voi folosi pentru a plati publicitate online (facebook, google.etc.) ca sa mediatizez motivarea sentintei. Sa vada cat mai multa lume ce pateste un smecher agresiv care intelege sa sara la bataie.

Multumesc frumos public martorilor oculari care m-au ajutat sa opresc agresiunea acestui individ si s-au oferit sa devina martori in dosarul penal. Este o atitudine civica de toata lauda si un semn ca multe lucruri sunt schimbate in bine in Bucuresti”, anunta Malin Bot pe pagina sa de Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: ,

Comentarii: