„Jurnalistul” Vasilcoiu, rasplatit de Olguta Vasilescu cu un loc pe lista de candidati ai PSD din Craiova: „Cea mai buna echipa”

news

Cristian Vasilcoiu, autointitulat jurnalist, fost purtator de cuvant al Liei Olguta Vasilescu, anunta ca a primit un loc pe lista de candidati ai PSD pentru Consiliul Local Craiova. Vasilcoiu este cel care a facut publica fotografia din biroul premierului in care apar Orban si mai multi ministri fumand si consumand bauturi alcoolice.

„O cunosc pe Lia-Olguta Vasilescu din anul 2000, cand mi-a devenit primul sef din viata, la primul meu loc de munca, cotidianul Cuvantul Libertatii din Craiova.

Drumurile noastre profesionale s-au despartit pana in 2017, cand ne-am regasit la Ministerul Muncii si sunt legate si astazi, cand ocup functia de consilier al secretarului Camerei Deputatilor, Lia-Olguta Vasilescu.

Sunt nascut si crescut in Craiova, am lucrat in presa locala, dar si in presa centrala, la ziare precum Jurnalul National, Gardianul, Adevarul, Evenimentul zilei, Libertatea si la televiziuni precum Realitatea TV, B1 TV si Digi 24.
Cunoscand toate proiectele realizate de primarul Lia-Olguta Vasilescu in mandatele anterioare, dar si pe cele pe care si le propune in viitorul mandat, revin la Craiova si ma alatur celei mai bune echipe de candidati la Consiliul Local, care, #cusiguranta, va castiga”, a anuntat Vasilcoiu pe Facebook.

Vasilcoiu ocupa pozitia 11, eligibila, in conditiile in care Lia Olguta Vasilescu este prima pe lista.

Pe 29 mai, Vasilcoiu a distribuit primul pe pagina sa de Facebook o fotografie in care Orban si mai multi ministri fumeaza si consuma bauturi alcoolice in biroul premierului. Imaginea este folosita in continuare de propaganda PSD, care sustine ca Guvernul a „chefuit” in loc sa se ocupe de limitarea efectelor pandemiei.

 

Mai mult despre:

Comentarii: