JURNALUL INTIM al copilotului Germanwings. Ce a scris Lubitz cu putin timp inainte de a PRABUSI avionul

news

Noi informatii despre motivele care l-au determinat pe Andreas Lubitz sa distruga avionul pe care il pilota ies la iveala. Anchetatorii au descoperit chiar si un jurnal personal al pilotului.

Potrivit publicatiei britanice  Daily Mail, in jurnalul sau intim, Lubitz a scris ca se asteapta „sa fie descoperit” si sa isi piarda slujba din cauza problemelor de sanatate.

Anchetatorii au desoperit zilele trecute ca Andreas Lubitz suferise o grava depresie in urma cu sase ani si era de atunci sub supraveghere medicala periodica. Copilotul a traversat ”un episod depresiv greu” in 2009 si a urmat un tratament psihiatric.

De asemenea, anchetatorii au mai aflat ca Lubitz fusese parasit de iubita sa, care se temea pentru siguranta ei. Femeia, o profesoara pe nume Kathrin Goldbach, in varsta de 27 de ani, nu a mai suportat comportamentul dur al pilotului, care o controla tot timpul, ii impunea chiar si cum sa se imbrace.

„A incercat sa-i porunceasca ce sa poarte. ‘Ce cred ceilalti barbati despre tine?’, o intreba. Inclusiv lungimea rochiilor ei dorea sa o controleze”, a povestit unul dintre cunoscutii lui Lubitz.

Dupa despartire, pilotul a incercat disperat sa se impace cu fosta lui iubita. El i-a cumparat chiar si un automobil Audi, insa nu a avut succes.

Anchetatorii au descoperit un „munte de pastile” in casa lui Andreas Lubitz. Acestea faceau parte din tratamentul anti-depresiv al pilotului, insa acesta a renuntat sa le mai ia.

Copilotul Andreas Lubitz, care se afla singur in cockpit, se pare ca a prabusit avionul intentionat, a declarat joi procurorul francez implicat in dosarul accidentului avionului Airbus A320 soldat cu moartea a 150 de persoane, printre care cei sase membri ai echipajului.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: