Kievul ii anunta pe oficialii de la Moscova: „Mobilizam 300.000 de tantari. Operatiunea se numeste ‘Tantari impotriva moscovitilor'”

externe

Oleksii Reznikov, ministrul ucrainean al Apararii, l-a ironizat marti pe Vasili Nebenzya, reprezentantul permanent al Rusiei la ONU, care a afirmat recent ca Ucraina ar putea raspandi tantari infectati cu virusi periculosi.

„In Ucraina a fost anuntata o mobilizare partiala, in cadrul careia se intentioneaza sa se apeleze la aproximativ 300.000 de tantari. Operatiunea are titlul de lucru ‘Tantari impotriva moscovitilor'”, a scris ministrul pe Twitter.

Reznikov a adaugat la tweet-ul sau o traducere in limba engleza a unui citat al lui Nebenzya despre tantari.

Vezi si: Imagini de la marea batalie din Pavlivka, unde peste 300 de rusi au fost ucisi. Ucrainenii au eliminat o unitate de elita a armatei Rusiei – Video

La 28 octombrie, reprezentantul permanent al Rusiei, Vasili Nebenzya, a afirmat ca ocupantii rusi au gasit drone in Ucraina care pot „raspandi tantari infectati cu virusi periculosi”.

„Potrivit descrierii, acest tip de drona transporta un container plin de tantari purtatori de infectii in zona tinta si ii elibereaza. Atunci cand musca, tantarii infecteaza oamenii cu agenti patogeni ai unor boli deosebit de periculoase”, a declarat Nebenzya.

Lovim „drept la tinta” si pe Telegram. Abonati-va si la canalul AK24 de Telegram

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: