Kim Jong Ciolacu. Mare de steaguri rosii in Valea Jiului la vizita tovarasului Marcel Ciolacu

politica

Imagini parca din Coreea de Nord, daca nu din Romania comunista, astazi, in Valea Jiului. Presedintele PSD Marcel Ciolacu a fost intampinat de o mare de steaguri rosii, ca la celebrele parade comuniste.

Marcel Ciolacu s-a aflat, vineri, la Lupeni in Valea Jiului pentru a sustine candidatii PSD. El a fost purtat de liderii locali ai PSD pe strazile orasului, dupa care i-au pregatit o baie de multime. Imaginile insa sunt parca desprinse din timpul dictaturii comuniste.

„Ma bucura foarte mult faptul ca domnul Marcel Ciolacu, presedintele Partidului Social Democrat, a ales sa fie prezent la Lupeni, acesta va veni insotit de foarte multi membri ai conducerii partidului nostru, care vor veni alaturi de dansul. Presedintele Ciolacu poate fi considerat de-al nostru, de-al Vaii Jiului, deoarece a fost mereu aproape de toate proiectele fratelui meu, senatorul Cristian Resmerita. A fost alaturi de el cand s-au recalculat pensiile minerilor, cand s-a scazut varsta standard de pensionare cu doi ani, datorita acestor lucruri il vom astepta cu drag si il vom trata ca pe unul de-al nostru!”, a anuntat cu o zi inainte primarul din Lupeni, Lucian Resmerita.

Lucian Resmerita este unchiul celebrei activiste PSD Oana Lovin.

Mai mult despre: ,

Comentarii: