Kim Jong-un a infiintat un batalion special pentru „eliminarea mizeriei umane”. Pe cine intentioneaza sa ASASINEZE

externe

Presedintele nord-coreean Kim Jong-un a cerut trupelor sa asasineze inalte oficialitati din guvernul si fortele armate din Coreea de Sud, a informat presa de stat, citata vineri de EFE, informeaza Agerpres.

Kim, care a inspectat o unitate de operatiuni speciale a Armatei Populare, a dat asigurari ca ‘luptatorii batalionului au misiunea fundamentala de a termina cu mizeria umana (…) care ocupa functii importante in Chongwadae (resedinta presedintelui sud-coreean), cu guvernul-marioneta si cu armata’ Coreii de Sud, a mentionat agentia oficiala nord-coreeana KCNA intr-un comunicat.

Presedintele nord-coreean si-a exprimat ‘speranta si convingerea ca luptatorii batalionului au misiunea importanta de a injunghia in inima dusmanii cu cutite ascutite si de a le rupe spatele’. Kim le-a daruit pusti si binocluri, declarandu-se convins ca ‘vor indeplini cu succes misiunea lor onorabila de lupta’.

In comunicatul difuzat de KCNA se mentioneaza ca acest batalion special ‘este o unitate de lupta careia comandantul suprem ii atribuie o importanta speciala si in care are deplina incredere’. De altfel, mass media nord-coreene au publicat numeroase fotografii de la vizita lui Kim, care a fost insotit de cativa dintre cei mai importanti reprezentanti ai regimului, precum vicemaresalul Hwang Pyong-so, considerat de experti drept ‘numarul 2’.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: