Klaus Iohannis a fost dur criticat de catre politruci. Iata inca un grup de „MARLANI” care sta pe „Masa Tacerii”

politica

Klaus Iohannis a fost acuzat de lideri ai PSD, PMP si PRU de „marlanie” pentru ca s-a asezat la „Masa Tacerii”. Mai multe fotografii publicate pe Facebook arata ca nu este nimic neobisnuit ca oamenii sa ia loc la „Masa Tacerii”.

O fotografie mai veche ii arata pe marii actori Gheorghe Cozorici, George Constantin, Mircea Albulescu, Amza Pellea, Silviu Stanculescu cum stau, care cu fundul, care cu picioarele, pe „Masa Tacerii”. Nimeni nu s-a sesizat atunci ca acestia si-ar bate joc de „valorile nationale”, cum acuza acum politrucii.

masa-tacerii

Iata si o alta imagine cu oameni obisnuiti stand relaxati la „Masa Tacerii”.

masa
masa2 masa3

Gestul lui Iohannis de a se aseza si el langa „Masa Tacerii” a fost, in schimb, dur catalogat de catre lideri politici ai PSD, PMP si PRU.

iohannis-masa

„Brancusienii! Oare ceva bun simt se poate? Julien a reusit sa-l umileasca pe Brancusi, ratand cu zambetul pe buze subscriptia publica pentru achizitionarea lucrarii ‘Cumintenia Pamantului’. Macar o scuza publica pentru rateu si din respect pentru opera lui Brancusi putea fi. Werner n-a vrut sa se lase mai prejos si s-a asezat cu fundul pe una din operele capitale ale lui Brancusi, ‘Masa Tacerii’. Dupa ce a inteles marlania, macar un indemn pentru copii sa nu faca precum domnia sa putea fi”, a scris Traian Basescu, pe Facebook.

„Fotografia zilei. Va fi virala. Presedintele a luat loc la Masa Tacerii… In locul lui as concedia consilierul de imagine. Asa o gafa?”, a comentat si vicepresedintele PSD, Lia Olguta Vasilescu.

Extremistii lui Ponta, PRU, au mers chiar mai departe si l-au acuzat pe Iohannis de „dispretuirea simbolurilor romanesti”.

„Ieri am vazut cum presedintele Romaniei, nu o persoana obisnuita, insusi presedintele Romaniei a venit si s-a asezat cu fundul pe Brancusi, unul dintre principalele simboluri ale Romaniei. Avem o imagine elocventa a modului in care presedintele Romaniei trateaza atat Romania, cat si pe Brancusi, unul dintre principalele sale simboluri. Drept pentru care PRU solicita in mod oficial scuze din parte presedintelui Romaniei, Klaus Werner Iohannis, pentru faptul ca s-a asezat cu fundul pe Brancusi. Il somam pe presedintele Romaniei sa vina in fata natiunii si sa isi explice gestul, sa isi ceara scuze pentru acest gest lipsit de politete elementara, de dispret la adresa simbolurilor Romaniei”, a declarat Mirel Palada, purtator de cuvant al PRU.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: