Klaus Iohannis anunta ce a vorbit cu liderii UE despre situatia din Romania: „Au ramas impresionati”

news

Presedintele Klaus Iohannis, aflat la summitul UE din Malta, a declarat ca a vorbit cu aproate toti liderii europeni privind situatia din Romania. El spune ca acestia sunt „ingrijorati si interesati” de evenimentele din Romania.

”Am avut, in pauzele programate, multe discutii cu aproape toti liderii europeni. Au vrut sa stie, de la mine, ce se intampla in Romania, cum evolueaza situatia. E important sa se stie ca toti sunt ingrijorati si toti spera ca Romania sa faca tot ce se poate pentru a ramane pe calea statului de drept.

Au apreciat ca romanii au voce puternica si au ramas impresionati cand le-am spus ca sute de mii de romani au iesit pentru a protesta pentru statul de drept. Toti ar regreta profund daca Romania ar face pasi care ar indeparta-o de la statul de drept”, a spus Klaus Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis participa vineri, in Malta, la reuniunea informala a Consiliului European, principalele teme de pe agenda vizand dimensiunea externa a migratiei si pregatirea intalnirii liderilor Uniunii Europene care va avea loc in martie la Roma.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: