Klaus Iohannis merge astazi in Parlament. Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu tocmai au luat o decizie jignitoare la adresa presedintelui tarii

news

Presedintele Klaus Iohannis se afla luni, de la ora 15.00, in Parlamentul Romaniei pentru a participa la sedinta solemna comuna dedicata omagierii personalitatii Majestatii Sale Regele Mihai I. Dragnea si Tariceanu au decis sa incalce protocolul si sa nu il intampine pe presedinte la sosirea in Parlament.

Dragnea si Tariceanu au avut o intalnire, luni dupa-amiaza, in urma careia presa pro-PSD anunta ca cei doi nu il vor intampina pe presedinte la sosirea la Palatul Parlamentului, asa cum o cer uzantele protocolului oficial.

In locul celor doi vor merge vicepresedintii celor Camerelor parlamentare.

Custodele Coroanei romane, Principesa Margareta si Patriarhul Daniel vor fi prezenti la sedinta solemna comuna a Parlamentului, dedicata omagierii personalitatii regelui Mihai I al Romaniei.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, anunta saptamana trecuta ca a fost aprobat memorandumul referitor la desfasurarea acestei sedinte si lista celor care vor rosti alocutiuni, in ordinea stabilita de protocolul de stat.

Fostul suveran al Romaniei a murit, marti, la varsta de 96 de ani, la resedinta din Elvetia.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: