Klaus Iohannis, prima declaratie despre scandalul din Coalitie. A dat si un semnal pentru Ioana Mihaila

politica

Presedintele Klaus Iohannis a facut miercuri primele declaratii despre criza coalitiei de guvernare, s-a aratat multumit de cum au rezolvat-o liderii politici si a dat un semnal pozitiv pentru numirea Ioanei Mihaila la Ministerul Sanatatii.

Seful statului a vorbit despre problemele din Sanatate, in conditiile in care, chiar inainte sa vorbeasca cu jurnalistii, a aflat vestea ca un nou spital a luat foc. Este vorba de un incendiu la sectia de psihiatrie a Spitalului Judetean Slatina.

”Semnalul de alarma este clar, e nevoie de reforma, trebuie sa intervenim, sa facem spitalele mai performante, mai sigure si despre aceste lucruri voi vorbi mai in extenso in aceasta seara cand cred ca vom avea ceremonia pentru noul ministru al Sanatatii”, a spus Iohannis, dand semnalul pentru Mihaila.

Despre protocolul incheiat in coalitie a spus ca este unul bun.

”Au negociat o forma de intelegere politica, ce nu taie din atributiile nimanui. Este bine, in orice coalitie este bine ca aceste reguli de colaborare sa fie bine gandite si bine puse in practica. Eu sunt convins ca de acum coalitia va functiona mai bine”, a mai spus Klaus Iohannis.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: