politica

Klaus Iohannis se amuza copios de intrebarea Antenei 3: „Mai bine intrebati la PSD”

Presedintele Iohannis s-a amuzat copios cand a fost intrebat de Antena 3 daca el a convins-o pe Viorica Dancila sa isi depuna candidatura la Presedintie, asa cum sustine Paul Stanescu.

„Mi se pare foarte ciudata aceasta abordare. PSD-ul a convins-o pe doamna Dancila sa candideze, mai bine intrebati acolo de ce a facut-o, rezultatul este binecunoscut”, a spus Iohannis razand.

Secretarul general interimar al PSD, Paul Stanescu, sugereaza ca decizia Vioricai Dancila de a candida la Presedintie a fost luata in urma unei discutii cu Klaus Iohannis.

„Cu doamna Dancila am avut o discutie tete-a-tete, inainte de a accepta propunerea de a fi presedinte executiv, dupa europarlamentare. Am rugat-o doua lucruri: unu, sa nu facem congres in 2019, ci in ianuarie-februarie 2020, si doi, i-am spus sa nu candideze. Am batut palma, doamna a fost de acord. Intelegerea a durat foarte putin, sapte-opt zile cred. Am mers la Cotroceni pentru consultarea cu votul in Diaspora, in formula Dancila-Fifor-Stanescu-Ciolacu-Teodorovici.

Dupa intalnire, domnul presedinte a rugat-o pe doamna premier sa stea de vorba cu dumneaei, cateva minute. Cred ca au stat 20 de minute, daca nu o jumatate de ora. Ajungand la Parlament, domna Dancila ne-a spus ca vrea Congres imediat. Eu i-am spus ca pe mine m-a pierdut, in conditiile date. Eu m-am retras si am vazut cu totii ce a urmat“, afirma Stanescu intr-un interviu pentru Realitatea de Olt.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Recent Posts

Conflict intre romi si militari ucraineni in Transcarpatia. Cand militarii au deschis focul, agresorii au luat-o imediat la fuga – Video

Joi noapte a avut loc o ciocnire intre romi si militari ucraineni in regiunea Transcarpatia…

20 de minute ago

Surse palestiniene: Hamas va anunta in urmatoarele ore ca accepta propunerea israeliana privind incetarea focului si eliberarea ostaticilor

Hamas va anunta in urmatoarele ore ca accepta ultima propunere israeliana privind incetarea focului si…

O oră ago

Locuri de lux pe zborurile de linie. Capsula cu 2 locuri pentru „o priveliste captivanta asupra mediului extern al aeronavei in timpul zborului”

O firma privata de inginerie aerospatiala, Windspeed Technologies, a proiectat o capsula de sticla, cu…

52 de minute ago

Suedia, „la un nivel de teroare de patru din cinci”. 100.000 de vizitatori, la Malmo, pentru Eurovision

Suedia se pregateste pentru Eurovision cu masuri de securitate sporite. Tara se afla deja in…

2 ore ago

Turist din Cluj, agresat de o soferita la Constanta. Cei doi se sicanasera anterior in trafic – VIDEO

Un turist din Cluj a fost agresat de o femeie intr-o parcare din Constanta. Scandalul ar…

2 ore ago

Romania, cea mai mare crestere a sperantei de viata din UE. Media europeana este de 81,5 ani

Spania este tara din Uniunea Europeana (UE) cu cea mai mare speranta de viata, de…

34 de minute ago