Klaus Iohannis si sotia, alaturi de pelerini romani la Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim

news

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen Iohannis, au vizitat miercuri Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim.

Iohannis si sotia sa s-au fotografiat cu un grup de pelerini romani, informeaza Agerpres.

Mai multi lideri prezenti la Ierusalim pentru cea de-a cincea editie a Forumului liderilor internationali dedicat Comemorarii Victimelor Holocaustului si implinirii a 75 de ani de la eliberarea lagarului de concentrare de la Auschwitz-Birkenau – „Remembering the Holocaust, Fighting Antisemitism”, care are loc la Ierusalim, au vizitat miercuri Biserica Sfantului Mormant. Printre acestia s-a numarat si presedintele Frantei, Emmanuel Macron.

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza incepand de marti o vizita in Israel. Marti, el s-a intalnit cu omologul sau israelian, Reuven Rivlin, iar miercuri dimineata cu liderul Aliantei „Albastru si Alb” din Israel, Benjamin Gantz. Tot miercuri, seful statului va participa la dineul oficial oferit de presedintele Statului Israel, Reuven Rivlin, in onoarea sefilor de delegatii prezenti la Forumul liderilor internationali dedicat Comemorarii Victimelor Holocaustului.

Joi, presedintele Iohannis va participa la cea de-a cincea editie a Forumului liderilor internationali dedicat Comemorarii Victimelor Holocaustului si implinirii a 75 de ani de la eliberarea lagarului de concentrare de la Auschwitz-Birkenau – „Remembering the Holocaust, Fighting Antisemitism”.

Mai mult despre:

Comentarii: