Klaus Iohannis stie sigur, Guvernul Dancila va fi alungat maine: „Incepem prima faza de reconstructie a Romaniei”

politica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri seara, la intrunirea liberalilor din Bucuresti si Ilfov, ca „maine, Guvernul fancila va cadea”.

Principalele declaratii:

– Ati strans atatea semnaturi in Bucuresti si Ilfov cat altii care se dau mari au strans in toata tara, felicitari

– Voi, care sunteti aici, reprezentati cele mai puternice si cele mai vizibile organizatii. Suntem in Capitala

– Incepem prima faza de reconstructie a Romaniei maine, dupa ce cade guvernul Dancila. Vreau sa fiu foarte clar, ca sa nu incape indoiala si sa nu capete glas carcotasii: eu imi doresc foarte mult ca motiunea de maine din Parlament sa fie incununata de succes. Acest guvern trebuie sa plece acasa

– Voi veti asigura o tranzitie serioasa, ordonata, pana la alegerile parlamentare

– Cum am putut noi romanii sa ajungem, la aceasta situatie extrem de neplacuta, sa fim condusi de acest PSD deraiat, sa avem un guvern care face atata rau Romaniei

– S-au apucat sa destructureze si sa acapareze marile sisteme publice ale Romaniei. Si ce-au realizat? Au realizat ceva inimaginabil. O involutie a Romaniei intr-o perioada in care am fi avut atatea sanse de dezvoltare. Am fi putut, daca nu ne-am fi impiedicat de acest PSD, sa fim in rand cu natiile mari ale Europei.

– Europa ne respecta, Europa ne doreste. Va amintesc doar de summit-ul care a avut loc in inima Romaniei. I-ati vazut pe liderii europeni cu cata apropiere, cu cat drag au venit in Romania.

– Europa ne asteapta cu bratele deschise, dar noi cu pesedistii nostri. PSD a intrat din prima zi de guvernare pe contrasens cu romanii si ne-a blocat. Eu am facut tot ce putea sa faca presedintele Romaniei. Pe cei doi elefanti de la inceput i-am alungat. Nici amnistie si gratiere nu au reusit, n-au reusit sa le strice asa cum le-au imaginat. Sa nu credeti ca le-a venit mintea la cap, nu au reusit pentru ca m-am suit eu in capul lor.

– Si legile Justitiei? Mai stiti de cate ori le-am trimis inapoi? Apoi la Curtea Constitutionala? N-au iesit perfecte, dar au iesit departe de cum erau. A mai ramas treaba cu Sectia Speciala. O rezolvam si pe asta.

– Pesedistii au incercat sa se razbune pe romani la propriu, nu la figurat. Va mai amintiti o zi din august? Cand romani pasnici au fost intampinati de jandarmi echipati de razboi? Asa au incercat PSD-istii sa inabuse nemultumirile romanilor.

Mai mult despre:


Comentarii: