Kovesi anunta ca este fana a lui Tudor Chirila. Cum au ajutat-o melodiile trupei Vama inainte de audierea de la Bruxelles – Video

news

Laura Codruta Kovesi a declarat, sambata, intr-un interviu oferit Andreei Esca ca este fan al trupei Vama si ca a ascultat melodia „Nu ne mai trageti pe dreapta” chiar inainte de a merge la audierile din Comisia LIBE.

„Sunt fan Vama Veche si Tudor Chirila, imi plac foarte mult melodiile lor, in special versurile. Au avut un concert, cred ca in 2004 sau 2003, am fost cu niste colegi de la Sibiu si lansasera atunci melodia aceea ‘Nu ne mai trageti pe dreapta’ si cand s-a terminat concertul, printre cei care erau acolo era si un politist, si saracul tot drumul pana la Sibiu, noi cantam numai ‘Nu ne mai trageti pe dreapta’. Saracul, n-a avut ce face ca era cu noi in masina. Chiar imi plac melodiile, cand eram la Bruxelles, inainte de a merge la audieri, chiar am ascultat piesa asta si mi-a dat o stare foarte buna, m-a energizat”, a spus Kovesi la Europa FM.

Tudor Chirila este la randul sau un sustinator al Laurei Codruta Kovesi. El a fost prezent la numeroase proteste in Piata Victoriei pentru a apara statul de drept.

Mai mult despre: ,

Comentarii: