Kovesi, confirmata la DNA pentru un nou mandat de IOHANNIS. Ce spune presedintele despre spionarea sefei DNA

politica

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, intr-un interviu la postul public, ca a semnat decretul de numire a Laurei Codruta Kovesi pentru un nou mandat de 3 ani in fruntea Directiei Nationale Anticoruptie.

Presedintele a apreciat din nou rezultatele DNA, despre care a spus ca sunt „impresionante”. Seful statului a subliniat ca nu are niciun semn de intrebare si nicio indoiala in ceea ce o priveste pe Laura Codruta Kovesi.

Despre scandalul starnit de faptul ca sefa DNA a fost spionata de o firma israeliana a unui fost director al Mossad-ului, presedintele si-a exprimat convingerea ca procurorii DIICOT vor face lumina in acest caz.

„Am toata convingerea ca procurorii DIICOT vor face lumina in aceasta chestiune. In ce-o priveste pe doamna Kovesi, pot sa va spun foarte clar ca nu am nicioun semn de intrebare si nicio indoiala in ce-o priveste. Rezultatele obtinute de DNA sunt impresionante. Ba, mai mult, pot sa va spun ca in ace dupa amiaza am semnat decretul de numire a doamnei Kovesi pentru un nou mandat de trei ani in fruntea DNA-ului”, a afirmat Klaus Iohannis.

Decretul va fi publicat maine (joi, n.r) la prima ora in Monitorul Oficial, a precizat presedintele.

„Sunt foarte multumit de rezultate, sunt foarte multumit de abordare si am toata convingerea ca DNA-ul va continua in forta”, a mai spus seful statului.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: