„Kovesi e ‘Pa’! Nimeni nu-si va mai aminti de ea”. Cum se hlizeau Badea si Gadea in urma cu un an – Video

news

Mircea Badea sustinea, in urma cu un an, in timp ce Mihai Gadea aproba ranjind ca Laura Codruta Kovesi este terminata si ca nimeni nu-si va mai aduce aminte de ea.

„Nu se mai intampla nimic din acest moment, Kovesi e ‘Pa!’. In sensul ca sunt unii acuma ca: Domn’e, o sa fie candidat la Presedintie! Deci despre Kovesi nu-si va mai aminti nimeni, ma rog, decat asa, vag, hai, peste o luna e mult. Asa merg lucrurile in Romania”, sustinea Mircea Badea dupa ce Iohannis a fost obligat de CCR sa semneze revocarea lui Kovesi din fruntea DNA.

Cum au reactionat astazi cei doi, dupa ce Kovesi a fost confirmata la sefia Parchetului European. Mircea Badea si-a varsat nervii pe Facebook.

„Doamne, in sfarsit! Dupa atata scremut, constipatia institutionala a luat sfarsit: a avut loc o treaba mare, europeana. Ma bucur mult pentru Europa pentru ca o merita pe Kovesi. Ea va face ce stie: va fi sluga perfecta a nemtilor si a francezilor, o maciuca folosita impotriva tuturor celorlalti. Dar acestia din urma merita cu varf si indesat”, a scris Badea.

Mihai Gadea nu a suflat pana acum nicio vorba despre Kovesi, la „Sinteza zilei” se dezbate aprins cazul Caracal.

Mai mult despre: ,

Comentarii: